4D Loto

Jedna od najpopularnijih lutrijskih igara u Maleziji je 4D Lotto, akronim za četiri znamenke. Igrač bira četiri znamenke između 0 i 9999. Na izvlačenju se biraju dvadeset i tri broja. Igrači se mogu odlučiti igrati 4D na nekoliko načina. Ove opcije uključuju standardni unos, i-Perm i 4D rolu. Nakon završetka izvlačenja, igrači mogu provjeriti službene 4D stranice kako bi potvrdili dobitne brojeve ili provjeriti kod agenta za prodaju ulaznica.

Dobitnici moraju preuzeti nagrade u roku od 181 dana od datuma izvlačenja lutrije. Evo koraka za traženje dobitaka.

Kako igrati 4D Loto
Kako igrati 4D Loto

Kako igrati 4D Loto

Standardni unos

Sa standardnim unosom, igrač može odabrati određeni broj, poput 2356 i odlučiti se kladiti MALI ili VELIKI. Ako se kladi VELIKO, kupac može osvojiti treću, drugu ili prvu nagradu uz posebnu nagradu. Ako se kladi MALO, igrač može osvojiti samo treću, drugu ili prvu nagradu.

Cijena karte u Maleziji je 1 Ringgit (RM). 4D SMALL klađenje nudi bolje izglede za osvajanje velikih svota novca od VELIKE oklade. Međutim, igrač može imati veće šanse za osvajanje drugih nagrada i utješnih nagrada.

4D rola

Uz 4D Roll, igrač može zamijeniti R za znamenku dobitnog broja. Slovo R predstavlja znamenke u rasponu od 0 do 9. Na primjer, ako igrač zamijeni R za gornji broj, 2356 postaje R356, dajući kupcu ulaznice 10 unosa od 0356 do 9356. Igrač može odabrati staviti R na mjesto bilo koje znamenke broja, kao što je 2R56 ili 235R. Budući da igranje Roll varijanti predstavlja 10 ulaza, cijena je 10 RM.

Permutacija osiguranja

Kupnja Permutacije osiguranja daje vlasniku karte brojne varijacije. Igračev unos uključuje varijacije njegovog ili njezinog 4D broja. Na primjer, broj 2356 može imati 24 varijacije ili permutacije, kao što su 2536, 2653 ili 5326. Uz i-Perm, igrač bira koliko permutacija želi kupiti, uključujući 24, 12, 6 ili 4.

Cijena varira ovisno o broju odabranih permutacija. Igrač može odabrati brojeve za svaku vrstu unosa ručno ili pomoću Quick Pick-a, koji omogućuje računalu da nasumično bira brojeve za igrača. Nijedna metoda ne jamči pobjedu.

Posebno izvlačenje

U Maleziji i drugim zemljama, 4D Lotto je popularna igra koja privlači veliki broj sudionika. Iako su prihodi od 4D posebnih izvlačenja opali posljednjih godina, igrači i dalje kupuju ulaznice. U 2019., malezijsko ministarstvo financija prikupilo je više od 113 milijuna RM. Do 2020. ta je brojka pala na gotovo 73 milijuna RM. Ipak, 4D igra ostaje popularna.

Čak i usred pandemije neki igrači kupuju 4D karte za posebne izvlačenja, čak i ako ne u tolikoj količini kao 2019. Do rujna 2021. Ministarstvo financija izvještava samo o 38 milijuna RM prihoda od 4D posebnih izvlačenja.

Kako igrati 4D Loto
Aplikacije koje će vam pomoći igrati 4D Lotto

Aplikacije koje će vam pomoći igrati 4D Lotto

Aplikacija Mayago i sličan softver igračima nude način da analiziraju trendove 4D lutrije. Dostupan na raznim jezicima, kao što su njemački, japanski, engleski i kineski, korisnici mogu mijenjati jezike, ovisno o igri lutrije po izboru. Osim toga, aplikacije podržavaju 4-znamenkaste i 3-znamenkaste lutrijske igre, omogućujući korisnicima da jednostavno ažuriraju rezultate igre, primaju preporuke brojeva i ističu trendove i obrasce u uzastopnim izvlačenjima.

Korisnici aplikacije za lutriju mogu istražiti svaki mogući broj, uključujući točna podudaranja i permutacije. Promatrajući brojeve iz povijesnih izvlačenja, igrač može razumjeti parne, neparne, visoke i niske kombinacije. Ove informacije su od neprocjenjive važnosti za informirani odabir broja ulaznica, dajući vrijedan uvid za analizu.

Aplikacije za lutriju također pružaju funkcionalnu podršku u načinu izvoza statistike i generiranja brojnih preporuka na temelju statističke analize. Za igrača je aplikacija za lutriju cijenjeni partner u generiranju vjerojatnih brojeva, analizi povijesnih podataka o lutriji i praćenju prošlih izvlačenja.

Aplikacije koje će vam pomoći igrati 4D Lotto
Tečajevi 4D Loto

Tečajevi 4D Loto

VELIKE Kvote

Osvojiti BIG je lakše, jer BIG 4D nudi najbolje koeficijente, čak i ako su nagrade manje. S 23 broja i 5 odvojenih pobjedničkih razina. Tri broja ulaznica osvojit će u prve tri kategorije. Preostalih 20 brojeva se dijeli, ostavljajući 10 pobjedničkih brojeva za kategoriju posebne nagrade, a preostalih 10 za kategoriju utješne nagrade. Sljedeće predstavljaju nagrade koje se dodjeljuju VELIKIM igračima.

  • 1. nagrada - 2.500 RM
  • 2. nagrada - 1.000 RM
  • 3. nagrada - RM 500.
  • Posebna nagrada - RM 180
  • Utješna nagrada - 60 RM

MALA prognoza

4D MALI dobici su veći od VELIKIH nagrada. Međutim, manje je pobjednika i manje šanse za pobjedu. Od 23 izvučena broja, igračima su na raspolaganju samo tri nagrade. Dobici se dijele prema sljedećem rasporedu u Maleziji.

  • 1. nagrada - 3.500 RM
  • 2. nagrada - 2.000 RM
  • 3. nagrada – 1.000 RM
Tečajevi 4D Loto
Preuzimanje 4D nagrada

Preuzimanje 4D nagrada

Dobitnici uz ulaznicu moraju dostaviti putovnicu ili identifikaciju. U Maleziji, igrač koji osvoji manje od 60.000 RM može prikupiti sredstva iz 4D prodajnih mjesta. Dobici veći od 60.000 RM, ali manji od 2.000.000, igrači mogu preuzeti novčanu nagradu od 4D regionalnog ureda. Za dobitke veće od 2,000,001 RM, igrači moraju preuzeti nagradu iz 4D administrativnog sjedišta. Za Magnum 4D, pobjednici moraju otputovati u Kuala Lumpur. Za službeno prikupljanje novčane nagrade potrebno je rezervirati termine.

U Maleziji službenici lutrije održavaju 4D izvlačenja nedjeljom, subotom i srijedom. Posebna izvlačenja održavaju se nekim danima, obično se izvlače utorkom. Operater mora imati ovlaštenje Ministarstva za održavanje posebnog izvlačenja. Igrači mogu čuti za ova posebna izvlačenja na događajima kao što su rođendani vladara ili kineska Nova godina.

Agenti za prodaju ulaznica obavještavaju igrače o posebnom izvlačenju oko 7 dana prije datuma izvlačenja. Operatere lutrije ovlasti vlada. Igrači mogu birati između ovlaštenih tvrtki, kao što su ToTo 4D, Magnum 4D, STC ili Sabah. U osvajanju velikih iznosa, igrači moraju zatražiti iznose iznad 2.000.001 RM izravno iz sjedišta odgovarajuće tvrtke.

Preuzimanje 4D nagrada