Alternativni načini da pronađete svoje sretne brojeve na lutriji

Strategije za lutriju

2023-02-07

Eddy Cheung

Kvote na lutriji svima su dobro poznate. Čak i ako ne znate konkretne brojke, vjerojatno ste čuli retke poput "vjerojatnije je da će vas pogoditi grom". Unatoč ovoj nepobitnoj činjenici, znatan postotak stanovništva uživa u klađenju na igre na sreću. To je ugodan način da se odvojite od nekoliko dolara dok sanjarite o tome kako bi se nečija egzistencija promijenila ako biste nekim čudom stekli ogromno bogatstvo.

Alternativni načini da pronađete svoje sretne brojeve na lutriji

Kako biste dodatno začinili svoje lutrijsko iskustvo osim samo bacanja dolara i nasumičnog odabira listića, možete isprobati nekoliko "alternativnih" načina odabira svojih brojeva. Pročitajte ovaj članak da biste naučili kako odabrati broj lutrije od bilo čega, od noćnog neba do noćnih snova.

Kreativno pronalaženje dobitnih brojeva lutrije

Evo nekoliko zabavnih načina da pronađete sretne brojeve za sljedeće izvlačenje.

Pronalaženje vaših brojeva kroz vaše snove.

Zamislimo da ste stalno sanjali o pticama na nebu. Čini se da su ptice posvuda, bez obzira što sanjate. Postoji li način da se ova fantazija pretvori u dobitne brojeve na lutriji?

Evo jedne metode koju možete isprobati. Upotrijebite riječ PTICE, zatim spojite svako slovo prema njegovom redoslijedu u abecedi. BIRDS će vam donijeti: 

B = 2

ja = 9

R = 18

D = 4

S = 19

To će vam dati pet brojeva, ali obično lutrija zahtijeva da date kombinaciju od šest. Možda ste do sada pet puta sanjali ptice ili ih je uvijek 20. U svakom slučaju, to će vam dati vaš šesti i posljednji broj.

Što ako nemate numeričke snove? Čak i ako ne razumijete doslovno značenje simbola vašeg sna, možda vam on još uvijek pokušava reći nešto važno o lutriji. Slijedi dobro poznata metoda za prevođenje simbola iz snova u numerički oblik:

  1. Odmah snimite svoje snove. Ako ste sanjali psa, zapišite to. Također možete snimiti druge vizualne sadržaje koji vas dojmu u kombinaciji s vašim snovima. Slike iz vašeg osobnog iskustva također mogu imati smisla.
  2. Zabilježite dobitne brojeve lutrije za sljedeće izvlačenje.
  3. Ako imate još jedan san o psu, zapišite ga i zabilježite sljedeći niz dobitnih brojeva lutrije.
  4. Pogledajte dvije kombinacije loto brojeva. Neki se brojevi mogu ponavljati. Na primjer, oba dobitna broja sadrže 9 i 24. Zabilježite ove brojeve.
  5. Ponovite ovu metodu, bilježeći svoje snove/važne slike i dobitne brojeve lutrije koji slijede nakon snova. Uskoro ćete imati popis sretnih lutrijskih brojeva koje ćete upotrijebiti na svom sljedećem listiću iz snova. Kad se san instinktivno osjeća ispravnim, vrijeme je da se počne igrati brojevima.

Odaberite sretne brojeve lutrije na temelju numerologije.

Prema načelima numerologije, smatra se da određeni brojevi imaju misteriozno značenje zbog svojih rezonantnih svojstava. Ove se rezonancije mogu dešifrirati kako bi se odabrali dobitni brojevi lutrije ili sretni dani.

Numerologija se može koristiti u različitim kontekstima za otkrivanje slučajnih znamenki. Da biste to ilustrirali, razmislite o izradi tablice sa znamenkama od 1 do 9 na vrhu i jednim slovom u svakom stupcu. To znači da je slovo A jednako 1, slovo B jednako 2, i tako dalje. Zaokružujući još jednom nakon devetog slova, napravio bih J jednako 1, K jednako 2, i tako dalje.

Zatim upišite svoje ime kako biste dobili ekvivalentnu brojčanu vrijednost. Zbroj ovih brojeva može dati sretan broj. To možete učiniti sa samoglasnicima, suglasnicima ili oboje.

Također je moguće uključiti imena vama bliskih ljudi, citate iz vaših omiljenih romana ili bilo što drugo što vas zanima. Istražite nekoliko permutacija dok ne pronađete onu koja se čini povoljnom.

Horoskopi daju sretne brojeve.

Čitanje vašeg dnevnog horoskopa fantastično je mjesto za pogledati ako želite osvojiti brojeve na lutriji, a da sami ne morate analizirati brojeve.

Preporuča se da igrate lutriju u danima za koje vaš horoskop kaže da bi vam bili sretni. Također su uključeni sretni brojevi za dan, tjedan ili mjesec. Također je važno upamtiti da kolačići sudbine često imaju sretne znamenke.

Napravite svoj osobno smislen niz sretnih brojeva lutrije.

Odabir sretnih brojeva lutrije koji su vam važni još je jedna uobičajena strategija za ispunjavanje lutrijskih listića. Možete, na primjer, odabrati datume svog rođenja, godišnjicu braka i rođenja vašeg supružnika, djece i/ili unuka kao svoje čarobne brojeve.

Međutim, datumi nisu jedini brojevi koji imaju značaj. Možda ćete pronaći sreću u broju kućnih ljubimaca koje imate ili kućnoj adresi na kojoj ste proveli svoje formativne godine. Razmotrite što čini da se osjećate dobro ili vam donosi radost; to su sretni brojevi na koje biste se trebali usredotočiti.

U svijetu lutrije datumi predstavljaju isti izazov kao i vrući brojevi: svi ih igraju. Međutim, datumi se često pojavljuju među loto brojevima koji se najčešće igraju, pa bi se to ipak isplatilo učiniti.

Vjerujte svom osjećaju.

Ponekad može biti zabavno tjerati vašu podsvijest da diže teške stvari. Pronađite mirno mjesto za sjedenje s olovkom i papirom ako želite dopustiti svojoj intuiciji da odabere vaše sretne brojeve. Isključite sve smetnje i dajte svom umu trenutak da se opustite tako što ćete zatvoriti oči.

Zatim, bez filtriranja misli, bilježite nasumične brojeve kako vam padnu na pamet. Kada ih imate dovoljno, procijenite ih i donesite zaključak. Ponavljajte postupak dok ne pronađete kombinaciju brojeva koja vam se sviđa.

Ako želite biti još više randomizirani, nažvrljajte brojeve na list papira, držite zatvorene oči i pustite olovku na nasumičnom broju. Pronađite sretnike i označite ih kružićem.

Riječ opreza u vezi sa strategijama lutrije

Potraga za dobitnim brojevima lutrije može biti uzbudljiva avantura. Ali zapamtite da, kao ni svaki drugi sustav lutrije, oni ne poboljšavaju vaš šanse za osvajanje jackpota.

Matematička vjerojatnost svakog broja odabranog kao pobjednika je ista. Ovi prijedlozi služe samo za zabavu, a prošli rezultati nemaju utjecaja na buduće rezultate. Igrajte odgovorno tako da nikada ne riskirate više nego što si možete priuštiti izgubiti i uživajte.

Isprobajte ove provjerene metode kako odabrati broj na lutriji ili saznajte čudne pozadinske priče iza nekih od najpoznatijih praznovjerja o sreći.

Najnovije vijesti

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7

Vijesti