Vodiči

March 28, 2023

Zgodan vodič za pobjednike EuroMillionsa

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Lutrija EuroMillions globalni je fenomen i dragulj u kruni europske industrije igara na sreću. Igrači u ovoj europskoj lutriji mogu sudjelovati za samo dva eura, a glavni dobitak vrijedi 190 milijuna eura.

Zgodan vodič za pobjednike EuroMillionsa

Čak i ako ne osvojite jackpot, EuroMillions nudi neke impresivne utješne nagrade. Ako želite saznati više, čitajte dalje.

Ovaj sveobuhvatni lutrijski vodič odgovorit će na svako vaše pitanje o EuroMillionsu, kao io SuperDraws igrama, bonus igrama, nagradama i više.

Što je EuroMillions?

Od svog početka 2004. godine, transnacionalna lutrija poznata kao EuroMillions osvaja igrače iz cijelog svijeta. Ova lutrija je ogromna, svrstava se u prvih pet po veličini. Ako pogledate broj sudionika i novac koji se može osvojiti, najveći je u Europi.

EuroMillions vode nacionalne lutrijske organizacije devet zemalja sudionica. Svi igrači u tim zemljama imaju jednaku priliku za veliku nagradu, ali ne i neke suptilne promjene u cijenama ulaznica i bonus igrama.

Konačno, stvari se počinju zahuktavati.

EuroMillions ima osnovnu isplatu od 17 milijuna eura i maksimalnu isplatu od 190 milijuna eura. Ova se nagrada nudi dva puta tjedno — vrijedi znatno više od bilo koje nacionalne lutrije u Europi.

Kada se EuroMillions održava izvlačenje?

Izvlačenje EuroMillions održava se dvaput tjedno, utorkom i petkom, u 20:45 po pariškom vremenu. Rezultati lutrije EuroMillions objavljuju se trgovcima i medijskim kućama svakog petka i utorka u 23 sata.

Sve glavne lutrijske web stranice pružit će najnovije rezultate EuroMillionsa, a vi možete upotrijebite namjenski uređaj za provjeru kako biste još jednom provjerili točnost tih brojeva. Provjera će brzo i jednostavno utvrditi odgovaraju li odabrani brojevi dobitnoj kombinaciji.

Televizijska publika više nije opčinjena lutrijom kao nekada. Ishodi lutrije EuroMillions više se neće objavljivati po nacionalnim televizijskim programima ili na naslovnicama novina. Međutim, internet ih je učinio dostupnijima nego ikad prije.

Kada je EuroMillions SuperDraw?

Od svih EuroMillions izvlačenja, SuperDraw je onaj koji biste najviše voljeli osvojiti. Doduše, biti pobjednik EuroMillionsa nije samo stvar izbora, ali ako se namjeravate više potruditi, sada je pravi trenutak.

Dakle, što točno izdvaja SuperDraw?

 • Jedna prednost je da je nagrada uvijek najmanje devet znamenki. To je minimalno sto milijuna eura.
 • Ogromna je količina pažnje i buke oko EuroMillions SuperDrawa. Izaziva stampedo za kupnju lutrijskih listića i diže dobitak na nevjerojatnih 100 milijuna eura.
 • Ako EuroMillions jackpot nije osvojen, on se prebacuje i luda jurnjava za listićima se nastavlja. Kada dosegne 190.000.000 €, daljnja povećanja će se prekinuti.
 • SuperDraw je proizveo neke od najvećih dobitaka u povijesti EuroMillionsa, a kako lutrija raste u popularnosti i distribuciji, ta se izvlačenja događaju sve češće.

Pratite najnovije priče o EuroMillionsu kako biste odredili kada će biti sljedeće izvlačenje.

Kako funkcionira EuroMillions?

Mnogi ljudi koji nikad nisu igrali lutriju smatraju EuroMillions, a drugima se sviđa da je pomalo misteriozan.

Kakvu se lokalnu potporu može očekivati od lutrije koja djeluje u brojnim europskim zemljama? Zašto su pojedini narodi ispunjava uvjete za bonus igre dok drugi nisu? Ako karte možete kupiti samo od ovlaštenih prodavača, kako su one dostupne na internetu?

Čitajte dalje za odgovore na ova i druga pitanja.

Pristupačnost

Niti jedna tvrtka nije vlasnik lutrije EuroMillions. Umjesto toga, to je suradnički poduhvat koji vode najveći nacionalni operateri lutrije u zemljama sudionicama, poput Camelota u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Relevantna državna lutrija odobrila je svakoj tvrtki da nudi legitimne lutrijske igre. Kako bi osnovali EuroMillions, oni su samo pristali udružiti svoje resurse u jednu veliku lutriju.

Kupite ulaznicu za EuroMillions u Ujedinjenom Kraljevstvu. Camelot će dobiti dio prihoda i koristiti ga za financiranje projekata u Ujedinjenom Kraljevstvu, točno kao što je slučaj s UK Lotto. S istim učinkom, kupujete li kartu u Francuskoj.

Ovo je i način na koji možete otključati dodatne igre. Camelot je vjerojatno pokrenuo dodatnu igru kako bi povećao prodaju jer su izračunali dodatni prihod više od pokrivanja dodatnih troškova.

Dodatni EuroMillions događaji u Ujedinjenom Kraljevstvu

Irska, Francuska, Španjolska, Portugal, Austrija, Belgija, Luksemburg i Švicarska su među ostalim zemljama koje nude lutriju EuroMillions. Međutim, sljedeće su igre ekskluzivne za Ujedinjeno Kraljevstvo.

UK milijunaš stvaratelj

Kada kupite ulaznicu EuroMillions u Ujedinjenom Kraljevstvu, također ste uključeni u izvlačenje UK Millionaire Maker. Sve što trebate učiniti da biste se pridružili je platiti nisku naknadu od £2,50.

Svaki redak brojeva koji odaberete ima svoj poseban deveteroznamenkasti kod. Ovaj kod možete pronaći na dnu svoje EuroMillions karte.

Lako je provjeriti svoje rezultate u programu Millionaire Maker. Prodavač u trgovini ili kontrolor EuroMillionsa može potvrditi vaš listić ako ga donesete. Igranje online znači da ćete dobiti e-poruku ako pobijedite. Da biste zatražili svoju nagradu od £1,000,000, morate ispravno unijeti devet znakova u navedenom nizu.

EuroMillions HotPicks

EuroMillions HotPicks je samostalna igra lutrije. Međutim, njegovi se rezultati temelje na rezultatima EuroMillionsa. Svaki unos košta £1,50, a možete pokušati spojiti bilo koji od jedan do pet primarnih brojeva. Svi odabrani brojevi moraju odgovarati dobitnim brojevima.

Ako želite osobno kupiti svoje ulaznice, morate to učiniti kod ovlaštenog prodavača u jednoj od zemalja koje ispunjavaju uvjete. Zbog toga grčka organizacija lutrije ne sudjeluje, ne može imati koristi i nije zainteresirana za prodaju listića u Grčkoj.

Gdje se uklapaju internetske lutrijske trgovine?

Specifičnosti funkcioniranja ovih pružatelja usluga razlikuju se ovisno o lokaciji. Državne lutrije posjeduju ili su odgovorne za nekoliko internetskih kasina. S druge strane, neke stranice omogućuju vam da se "kladite na ishod" lutrije na isti način na koji biste se mogli kladiti na rezultat nogometne utakmice.

Klađenje funkcionira slično kao kupnja ulaznice za koncert. Osim toga, osiguravaju nagrade koje odgovaraju nagradama odjela EuroMillions. Sve izgleda točno onako kako bi izgledalo od legitimnog prodavača.

Pravila EuroMillionsa

Igrači biraju pet glavnih brojeva od 1 do 50 i dva Lucky Star broja od 1 do 12. Da biste pobijedili, morate spojiti odabrane sretne brojeve s izvučenim. Ako spojite svih sedam brojeva, osvojit ćete dio jackpota, koji počinje sa 17 milijuna eura (otprilike 14 milijuna funti) i prenosi se ako se ne zatraži.

Osim jackpota, postoji 12 manjih razina nagrada, tako da možete osvojiti čak i ako uparite samo dva primarna broja.

Ovdje su nagrade i koeficijenti lutrije EuroMillions.

Moguće kombinacije brojeva ostaju iste bez obzira na ukupan broj igrača. Kada više od jedne osobe odabere dobitne brojeve, pot se ravnomjerno dijeli među njima.

Stoga, ako igrate za jackpot, a strategija koja se temelji na odabiru manje uobičajenih brojeva može povećati vaše šanse za pobjedu.

Možete također Neka računalo nasumično odabere vaše brojeve. EuroMillions ovaj izbor naziva Lucky Dip.

Zahtjev za EuroMillion nagrade

Morate pokazati dobitni listić kako biste preuzeli nagradu. Nagrade osvojene u EuroMillionsu traže se na nekoliko načina, ovisno o zemlji. Ova tablica prikazuje kada pobjednici moraju zatražiti nagradu i posljedice ako to ne učine do navedenog datuma.

Kako odabrati svoju strategiju lutrije EuroMillions

U izvlačenju EuroMillionsa, svaka moguća kombinacija brojeva ima jednaku šansu da bude odabrana. Iako se možda čini malo vjerojatnim, listić sa sedam nasumično odabranih brojeva ravnomjerno odvojenih ima iste izglede za dobitak kao listić sa sedam uzastopnih brojeva.

Izgledi za dobitak EuroMillionsa isti su bez obzira koristite li Lucky Dip ili mrežni vodič za lutriju EuroMillions za odabir brojeva.

Koji su najčešće izvučeni brojevi?

EuroMillions i druge glavne fraze za pretraživanje lutrije često su usmjerene na najčešće izvučene brojeve. Uobičajeni upiti na Googleu, Bingu i drugim tražilicama uključuju "EuroMillions najbolji brojevi" i "koji su najčešći EuroMillions brojevi".

U nastavku ćemo proći kroz neke EuroMillions vruće i hladne brojeve koji će vam pomoći da odlučite koje igrati. Ali evo problema: malo toga pomaže.

Ne postoji korelacija između prošlih ishoda EuroMillionsa i budućih ishoda. Činjenica da je određeni listić za EuroMillions izvučen nekoliko puta u prošlosti nije jamstvo da će uskoro opet biti odabran.

Ako se pitate zašto su vaši izgledi identični za svaki skup brojeva, to je zato što, kao što smo već pokazali, jest. Usprkos tome, to je dobro štivo i postoje neki fascinantni uvidi koji se mogu prikupiti u vezi s najtoplijim i najhladnijim brojevima EuroMillionsa.

Topli i hladni EuroMillion brojevi

Lako je vidjeti da se najčešći i najmanje uobičajeni brojevi EuroMillionsa vrlo razlikuju tijekom prvih sedam godina izvlačenja. 

 • Unatoč preko 370 izvlačenja, broj "28" pojavio se samo 26 puta, dok je broj "50" izvučen 54 puta.
 • Pet godina kasnije, "28" i "50" postali su popularni izbori, sa 67, odnosno 60 remija.
 • Između svibnja 2011. i rujna 2016. brojka 10 bila je najčešća pojava - nevjerojatnih 70 puta! Broj "41" bio je najrjeđi, pojavio se samo 38 puta.
 • Na 1225. izvlačenju EuroMillionsa u 2019. broj "46" bio je najmanje popularan, pojavio se manje od 100 puta, dok je broj "50" bio najpopularniji, pojavio se 145 puta.
 • Gornja statistika "svih vremena" pokazuje da se najmanji broj dogodio 7,8% vremena, dok se najveći broj dogodio 11,8% vremena.
 • Službeni podaci otkrili su da je broj "46" najmanje odabran u 1225. izvlačenju EuroMillionsa, a slijedi ga broj "33", drugi najhladniji broj. Ovo sugerira da igrači pogledaju prošle rezultate EuroMillionsa kako bi odredili koje brojeve igrati.

EuroMillions Hot and Cold Lucky Star brojevi

Postoji samo 12 sretnih zvijezda. Pogled unatrag na prošla izvlačenja EuroMillionsa otkriva kakav se trend može očekivati.

 • Budući da nije bio prikazan na EuroMillionsu do rujna 2016., broj 12 se najmanje pojavljivao. 
 • Sljedeći najniži su 10 i 11, ali nisu se pojavili sve do svibnja 2011. Stoga se ne smatraju "niskim" brojevima.

Od pisanja ovog teksta, najčešće izvučena Lucky Star bila je samo tri puta češće od druge najčešće izvučene Lucky Star i 47 puta češće od Lucky Star koja je najmanje izvučena.

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, prozvana "Lotto Lorekeeper" na LottoRankeru, koristi svoje pedantne istraživačke vještine i kulturnu dubinu iz Kerale u Indiji kako bi rasvijetlila globalni fenomen lutrije. Opremljena istančanim osjećajem za detalje i sklonošću podacima, zaranja duboko u svijet lutrije, otkrivajući skrivene dragulje i uzorke u trendu.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Najnovije vijesti

Potrošnja na lutriju diljem svijeta: trendovi i utjecaji
2023-11-21

Potrošnja na lutriju diljem svijeta: trendovi i utjecaji

Vijesti