Sve o lutriji Bonus kodovi u 2023

Online lutrije trebaju više od samo uzbudljivih igara kako bi zadržale stalne kupce. Ovdje dolaze do izražaja bonusi i promocije. Bonus kodovi nisu samo za traženje promocije. Pomažu u plasiranju lutrijskih stranica i praćenju svake kampanje. Svaki bonus kod podudara se s promocijom koju vode. Ovaj vodič objašnjava što su lutrijski bonus kodovi i kako ih koristiti.

Sve o lutriji Bonus kodovi u 2023
Što je bonus kod lutrije?

Što je bonus kod lutrije?

Bonus kod lutrije je niz znakova, obično brojeva i slova povezanih s dotičnim bonusom. Na primjer, mjesto za lutriju nudi 50 USD depozitni bonus za nove igrače može dati kod LOTTO50 ili sličan ključ. Kod se mora koristiti prilikom polaganja sredstava na lutrijsku stranicu kako bi se otključalo besplatnih 50 USD. Stranica lutrije odlučuje je li kod potreban za otvaranje bonusa.

Neka mjesta daju kodove kupona kako bi dodali zabavni element prilikom traženja bonusa. U većini slučajeva, bonusi bez depozita ne zahtijevaju promotivni kod.

Jedan od najčešće ponuđenih bonusa je bonus na utakmicu, koji dolazi kao postotak početnog depozita, npr. 50%. Ako igrač uplati 300 dolara, lutrijska stranica daje dodatnih 150 dolara za klađenje.

Drugi popularni bonus kod je promotivni kod za preporuči prijatelja. Iznos bonusa može varirati i zahtijeva registraciju preporuke da bi igrač mogao preuzeti nagradu. S vremena na vrijeme internetske lutrije izdaju posebne promocije kao što su tjedni bonusi za ponovno učitavanje, koji su vremenski ograničeni ili se daju putem turnira.

Što je bonus kod lutrije?
Kako koristiti loto bonus kodove

Kako koristiti loto bonus kodove

Bonus kodovi mogu omogućiti besplatan ulaz na lutriju. To su neki od najlakših načina da počnete igrati loto igre. Budući da bonus kod nosi besplatan novac, igrači moraju otvoriti račun na koji mogu položiti besplatni novac. Evo tipičnog postupka koji je potreban za pretvaranje online lutrijski bonus u pravi novac.

 1. Dobijte bonus kod sa stranice koja ga izdaje i kliknite na vezu.
 2. Registrirajte loto račun s detaljima kao što su adresa e-pošte, telefonski broj i država prebivališta.
 3. Primijenite bonus kod i pritisnite gumb za slanje.
 4. Stranica lutrije šalje e-poruku kojom potvrđuje novootvoreni račun lutrije.
Kako koristiti loto bonus kodove
Kako funkcioniraju bonus kodovi lutrije?

Kako funkcioniraju bonus kodovi lutrije?

Nakon prijave za lutriju najboljih bonus kodova, lutrijski igrač obično unosi kod kupona za ponudu koju želi. Osim ako stranica ne navodi drugačije, možete unijeti što više bonus kodova.

Međutim, svaka ponuda mora biti dovršena prema traženom nalogu. Loto stranice će zatim pratiti najčešće unesene kodove kako bi mogle znati koja ponuda više privlači igrače i tako poboljšati svoje marketinške kampanje.

Redoviti igrači također mogu koristiti bonus kodove za bonuse za prebacivanje. Još jedna nagrada lutrije s bonus kodovima je program vjernosti ili VIP. Poboljšava iskustvo igrača uz bodove koji se mogu zamijeniti za novac, besplatne oklade i posebne poslastice. Neki bonusi za vjernost ograničeni su na određene igre, ali dolaze s ograničenjima samo kako bi se izbjegla zlouporaba.

Kako funkcioniraju bonus kodovi lutrije?
Online srećke s bonus kodovima

Online srećke s bonus kodovima

Ljudi diljem svijeta sada drugačije doživljavaju lutriju zbog online lutrije. Bez obzira na geografske granice, igrači mogu sudjelovati u međunarodnim lutrijama bez kupnje papirnatih listića. Općenito, postoje dvije vrste srećki koje igrači mogu kupiti online i zgrabiti neke bonus kodove.

Concierge usluga ulaznica

Prije pojave internetskih lutrija, zemlje su ograničavale strane igrače da sudjeluju u njihovim nacionalne lutrije. Srećom, internet omogućuje svakome da kupi srećke putem concierge usluga.

Ovo je program koji kupuje i drži srećke od primarnog pružatelja usluga i distribuira ih zainteresiranim igračima. Pobjednici se tretiraju na isti način kao da su igrali osobno. Neke ulaznice za usluge concierge uključuju naknadu za obradu, dok druge uzimaju mali dio dobitka.

Udružuje i grupira ulaznice

Lutrije su same po sebi rizične jer izgledi za dobitak mogu biti vrlo mali. Što se toga tiče, igrači se okupljaju kako bi kupili zajedničke ulaznice, koje se smatraju sindikatima ili paketima. U ovom aranžmanu sudionici imaju jednak udio u dobitku. Obično grupa kupuje više ulaznica od pojedinačnih igrača; time je njihov pobjednički potencijal veći.

Ovaj pristup pomaže smanjiti količinu gotovine koju svaki kladioničar treba dati. Tradicionalno, prijatelji i obitelji formirali bi sindikate. Ali danas stranci koji se povezuju putem interneta mogu učiniti isto i još uvijek iskoristiti bonus kodove lutrije. Lutrijski sindikati i paketi dostupni su uz mjesečne pretplate ili jednokratne kupnje.

Online srećke s bonus kodovima
Razumijevanje uvjeta i odredbi bonus kodova

Razumijevanje uvjeta i odredbi bonus kodova

Da bi unovčio usklađene depozite ili bonus novac s loto računa, igrač se mora kladiti nekoliko puta. Ako je zahtjev za klađenje bonus koda 20x, bit će potreban ukupni ulog od 3.000 USD da se bonus od 150 USD pretvori u gotovinu koja se može povući. Iako je bonus novac aktivan na računu, primatelj ga ne može ukloniti prije nego što ga iskoristi za oklade.

Uvjeti i odredbe uvelike se razlikuju i možda se ne odnose na sve igre. Igrači moraju pažljivo pročitati detalje prije kupnje loto listića online. Bonus kodovi imaju za cilj poboljšati kockanje, tako da to nije jednostavan način zarade.

Tipični uvjet za klađenje za bonus kod je vremensko ograničenje. Na primjer, bonus kod Michigan iLottery ističe za 24 sata. Još jedno ograničenje odnosi se na povlačenje. Neke lutrije sprječavaju igrače da isplate svoje dobitke osvojene putem posebnih bonus kodova dok ne prođe određeno razdoblje ili dok ne napraviti još jedan depozit.

Ova ograničenja postoje kako bi igračima dala osjećaj hitnosti, što je korisno za online lutriju. Oni također ublažavaju zlouporabu bonus koda od strane beskrupuloznih igrača. Dobna granica prihvatljivosti osigurava da samo zakoniti sudionici mogu sudjelovati u lutriji.

Razumijevanje uvjeta i odredbi bonus kodova
Koje lutrije nude bonus kodove?

Koje lutrije nude bonus kodove?

Internet je najbolje mjesto za pristup vrhunskim lutrijama bonus kodova. Sljedeće lutrije danas imaju promotivne kodove za online igrače.

PA iLottery bonus kod

Bonus kod za Pennsylvania iLottery u 2022. je PLAY20. Stranica ima neke istaknute lutrije u Sjedinjenim Državama. Trenutačno novi igrači mogu osvojiti 20 dolara besplatno nakon prijave i primjene koda PLAY20. Štoviše, prvi depozit daje pravo na 100% bonusa koji je ograničen na 500 USD.

Koje lutrije nude bonus kodove?
PA iLottery bonus kodovi

PA iLottery bonus kodovi

Oni koji su zainteresirani mogu preuzeti ponudu u ovim jednostavnim koracima.

 1. Pritisnite PA iLottery bonus gumb da otkrijete kod.
 2. Link preusmjerava igrača na stranicu za registraciju.
 3. Prijavite se s adresom e-pošte, imenom, kućnom adresom, spolom, datumom rođenja i dva sigurnosna pitanja.
 4. Unesite kod PLAY20 u segment bonus koda (razlikuje velika i mala slova).
 5. Idite na stranicu za plaćanje i uplatite bilo što od 10 USD naviše.
 6. Prvi depozit je usklađen dolar za dolar do najviše 500 dolara.

PA lutrija ima 10x uvjet klađenja na polog i bonus novac.

PA iLottery nudi VIP Players Club, koji igračima daje priliku da zgrabe više kodova kupona, poklona, prilagođenih savjeta i ekskluzivnih ponuda. Besplatno je pridružiti se klubu putem ikone na početnoj stranici PA lutrije.

Platforma pozdravlja nove članove s 5 dolara za besplatno igranje igara. Dnevne promocije za sve članove uključuju 20% bonusa povrata novca i trenutne dobitke pri izvlačenju druge prilike. Samo oni koji imaju 18 ili više godina mogu igrati Pennsylvania iLottery.

PA iLottery bonus kodovi
Multi loto bonus kodovi

Multi loto bonus kodovi

Više od 50 online lutrija koje premašuju milijun dolara jackpotova predstavljeno je na platformi Multi Lotto. Bonus kodovi lutrije Multi Lotto dostupni su prilikom registracije na platformi. Igrači mogu kupiti ulaznice u roku od nekoliko sekundi.

Svaki bonus kod daje pristup jedinstvenim ponudama, stoga je ključno provjeriti ažuriranja na web stranici Multi Lotto. Bonus kod, u vrijeme ovog posta, nudi 100% podudaranje do 50 eura na depozite. Odnosi se i na nove igrače.

Prilikom prijave na Multi Lotto, igrači moraju ispuniti osobne podatke kao što su adresa e-pošte, puno ime, datum rođenja, telefonski broj, trenutna država i grad. Nakon kreiranja lozinke, igrač može zatražiti bonus u sljedećim koracima.

 1. Idite na Moj račun.
 2. Dodajte iznos depozita s odgovarajućim načinom plaćanja.
 3. Unesite bonus kod u odgovarajuće polje.
 4. Prihvatite odredbe i uvjete označavanjem označenog okvira.
 5. Kliknite gumb za slanje kako biste dovršili postupak.

Račun bi trebao biti spreman s iznosom depozita i bonus novcem za klađenje.

Multi loto bonus kodovi
Mega Millions bonus kodovi

Mega Millions bonus kodovi

Mega Millions igra se u 44 države SAD-a s jackpot nagradama koje počinju od 40 milijuna dolara. Najveći jackpot u povijesti izvučen 30. ožujka 2012. iznosio je nevjerojatnih 656 milijuna dolara. Prvo izvlačenje Mega Milliona dogodilo se 2002. godine i od tada su mnogi kockari osvojili jackpot.

Postoje različiti ovlašteni prodavači diljem SAD-a koji prodaju ulaznice za Mega Millions, ali najlakši način kupnje je putem regionalnih web stranica koje su navedene na glavnoj stranici. Na primjer, igrači mogu provjeriti bonus kodove i igrati igru na lutrijama Michigan, Illinois i Kentucky. Cijene ulaznica počinju već od 2 dolara, a izgledi za dobitak su jedan prema 24.

Iako bonus kôd nije obavezan za ulazak u lutriju Mega Millions, dobro je biti u tijeku s novostima. Za sada nema promo kodova. Pravila igre su jednostavna:

 • Odaberite pet brojeva od jedan do 75
 • Odaberite dodatni broj od jedan do 15
 • Pričekajte izvlačenje

Mega Millions izvlačenja se provode dvaput tjedno (utorkom i petkom).

Mega Millions bonus kodovi
EuroLotto bonus kod

EuroLotto bonus kod

Euro Lotto je najveći dnevni lutrijski jackpot u Europi. Njegova nagrada vrijedna više milijuna eura privlači mnoge korisnike da okušaju sreću na internetu. Igrači mogu odabrati kartice za struganje kao što su Lucky Triple, Silver Streak i Gold Rush. Ali kako se Euro Lotto bonus kod prevodi u nagradu?

Igrači jednostavno trebaju stvoriti račun ispunjavanjem obrasca za registraciju. Osim navođenja osobnih podataka, igrači trebaju unijeti relevantni kod za Euro Lotto vaučer. Trenutačni kod daje pristup bonusu na depozit od 100% s maksimalnim ograničenjem od 100 €. Minimalni depozit je 20€.

Oni koji skupljaju Euro Lotto bonus kod s poveznice treće strane ne moraju stavljati kod na stranicu za polog. Nakon registracije putem poveznice, mogu nastaviti s klađenjem. Listić za lutriju košta 2 eura, a kupci moraju odabrati dva slova i pet brojeva. Izvlačenja su svaki dan u 20 sati, a dobitnici su prikazani na web stranici Euro Lotto.

Treba napomenuti da, čak i s bonus kodom, ne možete osvojiti Euro Lotto jackpot dok ne izvršite polog. Postoji mnogo metoda za obradu plaćanja, uključujući MasterCard, Visa, bankovni prijenos i Skrill.

EuroLotto bonus kod
Kako biti odgovoran loto igrač

Kako biti odgovoran loto igrač

Odgovorno klađenje ključno je i za kladioce i za njihove obitelji. Biti odgovoran znači razumjeti mehanizam lutrije i držati oklade pod kontrolom kako biste izbjegli nanošenje štete osobnim financijama, samopoštovanju, odnosima i poslu.

Znakovi problema s kockanjem uključuju skrivanje razmjera kockanja od voljenih osoba, neplaćanje računa na račun kupnje srećki, kritike zajednice i prekinute veze zbog previše igranja.

Srećom, pomoć je dostupna onima koji imaju problema s kockanjem. Dežurne linije otvorene su 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i povjerljive su, stoga nema razloga da se ustručavate kontaktirati.

Najbolji savjeti za odgovorno kockanje na lutriji

 • Samozabrana: Svatko tko ima problema s kockanjem trebao bi se držati podalje od lutrijskih puteva, online i offline.
 • Postavljanje ograničenja u dolarima: Kako bi se spriječilo prekomjerno igranje, svaki igrač lutrije mora postaviti određeni proračun prema svojim financijskim mogućnostima. To pomaže u izbjegavanju gubitka više novca kada je prvi iznos već nestao. Troškove lutrije treba smatrati troškovima zabave, a ne ulaganjima.
 • Nema igranja lota uz zajam: Klađenje s posuđenim novcem najlakši je način da uđete u dužnički ciklus.
 • Vremensko ograničenje: Pogrešno je kockati bez razloga ili kad god nastupi dosada. Dobro je namjerno igrati loto igre tako da napravite određeni raspored.
 • Zabranjeno kockanje pod utjecajem: Alkohol i droge oštećuju sposobnost rasuđivanja i mogu uzrokovati probijanje unaprijed određenih granica.
Kako biti odgovoran loto igrač