Najnoviji Lutrija Rezultati u 2023

Rezultati lutrije dio su puta igranja lutrije. Iako to nije kraj puta, to je definitivno najuzbudljiviji dio procesa. Rezultati lutrije pokazuju najnovije brojeve koji su izvučeni za određeni loto. Ako ste igrali loto i izvučeni brojevi se podudaraju s vašim odabranim brojevima, pobjeđujete! Zato je poznavanje svježih rezultata lota ključno kada su u pitanju igre na sreću. Ovdje vam pružamo najnovije podatke o najnovijim crtežima.

Pogledajte sve rezultate online lutrija kao što su: Cash for Life, El Gordo, EuroJackpot, EuroMillions, Lotto 6/49, MegaMillions, Mega-Sena, OZ Lotto, Powerball, SuperEnalotto
Sretno i nadamo se da je tvoj sretan dan!

1xBet
Preuzmi bonus
TheLotter
TheLotter:Mjesečne strugalice!

Mega Millions jedna je od najvećih i najpopularnijih lutrija u Americi. Nudi se u 45 američkih država, kao i na američkim Djevičanskim otocima i Distriktu Columbia. Lutrija, kojom upravlja konzorcij od 12 lutrija, oglašava minimalni jackpot od 40 milijuna dolara, koji se isplaćuje u 30 godišnjih instrumenata koji rastu 5% svake godine. Ovo se ne primjenjuje ako gotovinsku opciju odabere pobjednik.

Pokaži više...

Ovo je jedna od najomiljenijih američkih lutrija dostupna u 45 država. Također se igra u Distriktu Columbia, Američkim Djevičanskim otocima i Portoriku. Vodi ga neprofitno tijelo Multi-State Luttery Association. Lutrija je počela 1992. Tada su se izvlačenja događala dva puta tjedno.

Pokaži više...

Ovo možda nije početno ime koje netko spominje kada ga pitaju o velikim lutrijama, ali bit će to prvo na koje se netko u Španjolskoj sjeti. Ovo je najveća svjetska lutrija u smislu ukupne isplaćene nagrade. El Gordo znači 'debeli'. Ovo je počelo kao nadimak za prvu (najveću) nagradu, ali je kasnije postalo referenca za cijelu lutriju.

Pokaži više...

EuroMillions je transnacionalna lutrija koja okuplja igrače iz deset europskih zemalja. Pokrenut je 7. veljače 2004. Francuska, Španjolska i UK sudjelovale su u prvom izvlačenju šest dana kasnije. Ostali članovi uključili su se u izvlačenje koje je održano u listopadu iste godine.

Pokaži više...

Ovo je jackpot grupe od 18 zemalja koji se igra preko granica svih ovih zemalja. Predstavljen je 2012. godine i nastavlja privlačiti interes iz sve više zemalja u Europi. Da bi osvojili ovu lutriju, igrači trebaju odabrati pet točnih izbora iz lonca od 50 i dva dodatna broja iz drugog lonca.

Pokaži više...

Poznat kao talijanski loto, SuperEnaLotto je jedna od najvećih lutrija na svijetu. Ima ogromne jackpotove i među lutrijama je s najnižim koeficijentom. Izvlači se svakog utorka, četvrtka i subote u 20:00 u Italiji od prosinca 1997. godine.

Pokaži više...

Megasena je lutrija sa sjedištem u Brazilu koja igračima omogućuje izbor od 60 brojeva. Pobjednici sa svih šest brojeva dobivaju jackpot. Nadalje, pobjeda s pet brojeva naziva se "Quina", a pobjeda s četiri broja je "Quadra". Megasena se izvlači dva puta tjedno, srijedom i subotom. To je popularan loto poznat po višim tečajevima i niskim cijenama ulaznica.

Pokaži više...

Lotto 6/49 je glavna kanadska moderna lutrija. Uvela ga je 1982. Međuprovincijalna lutrijska korporacija, tijelo koje njime upravlja do danas. Bila je to prva kanadska lutrija koja je omogućila lovcima na sreću da sami biraju brojeve. Model su kasnije usvojile sve ostale nacionalne lutrije.

Pokaži više...

10e Lotto Results