Austria Lotto Results

Austrijska lutrija, poznata i kao 6/45, omiljena je lutrija za Austrijance i druge igrače diljem svijeta. Riječ je o dvotjednoj lutriji koja košta 1,20 eura, a igrači trebaju odabrati šest od 45 brojeva za priliku osvojiti jackpot od minimalno 1,5 milijuna eura. Ulaznice se mogu kupiti kod ovlaštenih trgovaca ako su fizički prisutni u Austriji. Ulaznice se također mogu kupiti online u Austriji i izvan nje.

Izvlačenja se održavaju dva puta tjedno srijedom i nedjeljom. Igrači mogu provjeriti jesu li dobitnici gledajući austrijski TV kanal ORF 2 dok traje izvlačenje. Rezultati se također mogu pronaći u austrijskim novinama i na web stranici win2day.at.

Igrači izvan Austrije mogu se prijaviti na web stranicu na kojoj su kupili ulaznice i vidjeti prikazane rezultate. Igrači imaju nevjerojatne tri godine da zatraže nagradu koja će biti isplaćena samo kao paušalni iznos bez mogućnosti godišnje isplate.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak