Super Lotto Results

Super Lotto je najpopularnija igra koja se igra u Ukrajini i otvorena je za igrače diljem svijeta. Igrači u Ukrajini mogu kupiti ulaznice na POS terminalima, na službenoj stranici UNL-a, putem aplikacije ili SMS-om. Igrači izvan Ukrajine mogu uživati u ovoj lutriji putem agenata trećih strana na mreži.

Izvlači se dvaput tjedno i košta samo 15 UAH (0,50 €) po ulazu. Jackpot je minimalno 3 milijuna UAH, ali zbog neograničenih prevrtanja može doseći čak 33 milijuna UAH.

Igrači odabiru 6 brojeva iz skupine 1-52, spajajući svih 6 brojeva kako bi osvojili jackpot. Super Lotto izvlači se uživo na Kyiv TV-u, a online igrači se automatski obavještavaju o svakom dobitku. Igrači imaju 6 mjeseci za podnošenje zahtjeva i morat će otići u sjedište UNL-a za dobitke veće od 25.000 UAH.

Čak će i igrači iz inozemstva morati putovati kako bi podigli ovaj paušalni iznos. Dobici se oporezuju po stopi od 19,5% s mogućnošću daljnjeg oporezivanja za inozemne igrače.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak