Pick 3 Lottery Results

Pick 3 je popularna igra državne lutrije koja se igra u Belgiji. Izvlači se svaki dan u tjednu u 20:00 UTC. Ulaz košta 1 € i mogu ga igrati na POS-u ili online od strane igrača unutar i izvan Belgije. Igrači jednostavno izaberu tri iz grupe od nula do devet brojeva i odaberu opciju igre koju žele igrati. Jackpot od 500 € isplaćuje se za točno podudaranje sve tri znamenke redoslijedom kojim su izvučene.

Ždrijeb se prenosi uživo na TV-u ili igrači mogu vidjeti rezultate na internetskoj stranici. Igrači s ulaznicama mogu skenirati svoje ulaznice na POS-u da vide jesu li dobili. Igrači moraju potpisati poleđinu svojih ulaznica kako bi izbjegli da ih netko drugi potpiše i preuzme nagradu za sebe. Nagrade se moraju preuzeti unutar 20 tjedana od izvlačenja. Nagrade se isplaćuju samo u paušalnim iznosima i oslobođene su poreza.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak