Keno Results

Keno je dnevna igra s dva izvlačenja u podne i navečer, svaki dan u tjednu. Dostupan je za igranje samo ako je igrač u Francuskoj. Igrači biraju između dva i 10 brojeva od 70. Iznosi uloga variraju od 1 € do 10 €, a po želji se može odabrati množitelj. Igrači mogu kupiti svoje listiće u loto prodavačima, na službenoj web stranici ili putem mobilne aplikacije.

U izvlačenju će se od 70 brojeva odabrati 20 kuglica. Iako se igrači mogu kladiti na bilo koju količinu brojeva između dva i 10, samo će 10/10 ili 9/9 točnih znamenki osvojiti jackpot. Ovi jackpotovi mogu se isplatiti kao paušalni iznosi ili kao anuiteti.

Nagrade je potrebno preuzeti u roku od 60 dana od izvlačenja. Ždrijeb se može pratiti uživo na YouTubeu ili se rezultati mogu provjeriti na službenoj web stranici Francaise des Jeux.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak