Powerball rezultati

Ovo je jedna od najomiljenijih američkih lutrija dostupna u 45 država. Također se igra u Distriktu Columbia, Američkim Djevičanskim otocima i Portoriku. Vodi ga neprofitno tijelo Multi-State Luttery Association. Lutrija je počela 1992. Tada su se izvlačenja događala dva puta tjedno.

Treći dan dodan je u kolovozu 2021. kako bi se dani izvlačenja doveli do ponedjeljka, srijede i subote, a sve je obavljeno u 23 sata po istočnom vremenu. Događaju se u Universal Studios, Orlando, a domaćini su Michelle Liles, Laura Johnson i Sam Arlen. Carol and Company revidira izvlačenje.

Igrači pobjeđuju tako što dobiju pet točnih odabira iz lonca od 69 bijelih loptica plus jednu 'Powerball' iz vrećice od 26. Minimalni dobitak oglašen za Powerball je 20 milijuna dolara koji se isplaćuje u 30 rata. Igrač se, međutim, može odlučiti za paušalno plaćanje. Powerballov jackpot od 1,586 milijardi dolara u 2016. bio je najveći u povijesti lutrije. Podijeljena je na tri karte.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak