Extra 5 Lottery Results

Grčka ekstra 5 lutrija igra se svaki dan u tjednu, dva puta dnevno u 15 i 19 sati po atenskom vremenu. Osnovana 2002., vrlo je omiljena igra u Grčkoj i diljem svijeta.

To je jednostavna igra koja od igrača zahtijeva odabir pet brojeva od jedan do 35. Lutrija Extra 5 košta samo 0,50 € za priliku za osvajanje postavljenog jackpota od 50.000 € za podudaranje svih pet brojeva. Igrači u i izvan Grčke mogu igrati ovu igru.

Prodaja ulaznica prestaje sat i pol prije izvlačenja, a rezultati se objavljuju sat vremena nakon svakog izvlačenja. Igrači mogu vidjeti rezultate na službenoj OPAP web stranici ili web stranici na kojoj se igra.

Dobitke je potrebno preuzeti u roku od tri mjeseca od izvlačenja uz predočenje listića. Nagrade se mogu tražiti u OPAP trgovinama ili u ovlaštenim bankama ako se nalaze u Grčkoj; u suprotnom, web stranica igrača će detaljno opisati sve procedure za podnošenje zahtjeva.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak