Lotto 1 Results

Loto 1 je lutrijska igra u Švedskoj, a igra se na nacionalnoj razini. Izvlačenja lutrije održavaju se dva puta tjedno. Prva lutrija održava se svake srijede u 18.20, a druga je svake subote u 20.00. Svaka lutrija ima dva izvlačenja: Loto 1 i Loto 2. Igrači mogu sudjelovati samo u Loto 1 ili uz malu nadoplatu mogu sudjelovati u Loto 2.

Igrači biraju sedam brojeva između jedan i 35, ali mogu odabrati do 12 kako bi povećali šanse za osvajanje nagrade. Lutrijske nagrade ne podliježu porezu u Švedskoj, ali oni koji su rezidenti drugih zemalja mogu igrati i možda će morati platiti porez u svojoj zemlji.

Pojedinosti izvlačenja mogu se vidjeti na TV-u i objavljuju se na internetu nakon izvlačenja. Male nagrade mogu se tražiti online ili putem trgovca, dok se veće nagrade trebaju tražiti od operatera.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak