Mark Six Lottery Results

Mark Six Lottery najpopularnija je igra lutrije u Hong Kongu. Izvlačenja se održavaju 3 puta tjedno utorkom, četvrtkom i subotom i koštaju 10 HKD po ulazu. Igrači u Hong Kongu mogu igrati u službenoj kladioničarskoj podružnici Hong Kong Jockey Cluba (HKJC), online ili putem telefona.

Igrači drugdje u svijetu mogu igrati online. Minimalni jackpot je 8 milijuna HKD, ali može doseći i 100 milijuna HKD zbog neograničenog prevrtanja.

Igrači biraju 6 brojeva iz skupa od 49 i moraju pogoditi svih 6 brojeva kako bi osvojili jackpot. Izvlačenja se prikazuju uživo na kanalu ATV u 21.30 po lokalnom vremenu. Rezultati se također mogu vidjeti na mobilnoj aplikaciji ili web stranicama. Dobitke je potrebno zatražiti 60 dana nakon izvlačenja i isplaćuju se kao paušalni iznosi bez poreza.

Nagrade se mogu preuzeti u poslovnicama HKJC-a, u glavnom uredu HKJC-a ili online ovisno o tome gdje je ulaznica kupljena.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak