OZ Loto rezultati

Oz Lotto je velika nacionalna lutrija u Australiji. Njime upravlja Lotterywest u zapadnoj Australiji i Tatts Group u ostatku zemlje. Ova popularna lutrija postoji od 1994. godine. Lutrija je s vremenom rasla i u broju igrača i u veličini jackpotova. Ulaznice se prodaju po prijateljskoj cijeni od 1,10 USD plus agentova provizija.

Lutrija zahtijeva od igrača da izvuku devet brojeva iz lonca od 45. Jackpot (prva podjela) se osvaja spajanjem sedam brojeva iz izvlačenja. Komplementarne nagrade dobivaju se kada netko ima podudarne brojeve koji nisu dovoljni za osvajanje jackpota plus dodatne brojeve (preostala dva od devet odabranih).

Izvlačenje Oz Lotto se odvija svakog utorka točno u 20:30 AEST. Dobitnici jackpota dijele nagradu, koja počinje od 2 milijuna dolara, a mogla bi se popeti na više od 50 milijuna dolara.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak