Ekstra Pensja Results

U Poljskoj, jedna od najpopularnijih lutrija je Ekstra Pensja. Ova se lutrija izvlači svaki dan u tjednu u 21 sat. Izvlačenje uključuje brojeve od jedan do 35, a igrači biraju pet brojeva iz tog raspona na svom listiću. Zatim biraju bonus broj koji je između jedan i četiri.

Da bi pobijedio, igrač mora ispravno odabrati sve. Postoji nekoliko stranica koje objavljuju dobitne brojeve čim se održi izvlačenje, ali ih se također može vidjeti uživo na TV-u.

Male nagrade mogu se preuzeti osobno kod prodavača, ali za ulaznice kupljene online, nagrada se automatski knjiži na račun. Za veće dobitke potrebno je podnijeti zahtjev organizatoru lutrije.

Lutrija je otvorena samo za one koji žive u Poljskoj, a postoji niz različitih opcija za igranje igre, uključujući kupnju ulaznica unaprijed i iskorištavanje prednosti množitelja.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak