6D Lotto Results

6D Lotto vodi Philippine Charity Sweepstakes Office. Izvlačenja se održavaju svakog utorka, četvrtka i subote u 21 sat. Smatra se jednom od najjednostavnijih igara na sreću. Igrač odabire šest znamenki između nule i devet.

Glavna nagrada podijeljena je između ukupnog broja dobitnika, tako da što je manje dobitnika, veća je nagrada po osobi. Nagrade nisu pretjerano velike u ovoj lutriji, ali dovoljno značajne da naprave razliku za pobjednika.

Izvlačenje za lutriju prikazuje se uživo na TV-u i prenosi uživo na stranicama društvenih medija. Povremeno se dan izvlačenja može promijeniti ako je važan državni praznik. Nekoliko web stranica također će prenijeti rezultate. Da biste zatražili jednu od većih nagrada, morat ćete staviti svoje ime i potpis na poleđini ulaznice i imati dva obrasca osobne iskaznice.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak