Finland Lotto Results

Finland Lotto 7/40, također poznat kao Veikkaus Lotto, izvlačenje je jednom tjedno lutrije koje se održava subotom u Helsinkiju. To je najveća lutrija koju igra oko 70% finskog stanovništva i drugi igrači diljem svijeta.

Igrači u Finskoj mogu kupiti svoje ulaznice na POS-u ili na službenoj web stranici Veikkausa za 1 € po ulazu. Igrači izvan Finske mogu igrati na web stranicama trećih strana. Ima minimalni jackpot od 700.000 eura, ali je često veći od milijun eura, a rekord iznosi 14,1 milijun eura.

Igrači biraju 7 brojeva od 40 i mogu se odlučiti za Plus broj koji će sve nagrade koje nisu jackpot pomnožiti s 5 za dodatnih 0,50 €.

Ždrijeb se može pratiti uživo na kanalu MTV3, a rezultati se mogu provjeriti na web stranici Veikkausa ili web stranici treće strane za igrače koji nisu finski. Igrači moraju pogoditi svih 7 brojeva kako bi osvojili jackpot. Nagrade se isplaćuju kao paušalni iznosi bez poreza i potrebno ih je zatražiti do 1 godine nakon izvlačenja.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak