SuperEnalotto rezultati

Poznat kao talijanski loto, SuperEnaLotto je jedna od najvećih lutrija na svijetu. Ima ogromne jackpotove i među lutrijama je s najnižim koeficijentom. Izvlači se svakog utorka, četvrtka i subote u 20:00 u Italiji od prosinca 1997. godine.

Izvlačenje bira šest pobjedničkih brojeva iz pota od 90. Igrači sa svih šest brojeva osvajaju jackpot. Postoji i kategorizacija od pet kombinacija koje igračima mogu osvojiti nagrade za drugo mjesto. Oni koji imaju izvučen broj kao 'veseli broj' dobivaju veće nagrade za drugo mjesto. Ovi dodaci čine SuperEnaLotto vrlo popularnim u cijelom svijetu.

Lutrija je preuzela EnaLotto 1997. godine. Prva je u zemlji postojala od 1950-ih. Isplatio je najveći jackpot od 248 milijuna dolara u 2010. koji je dobio 70 pobjednika. Loto je također platio 233,8 milijuna dolara tek 2019. Jackpot s jednom ulaznicom od 205 milijuna dolara isplaćen je 2009. godine.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak