Loto 6/49 rezultati

Lotto 6/49 je glavna kanadska moderna lutrija. Uvela ga je 1982. Međuprovincijalna lutrijska korporacija, tijelo koje njime upravlja do danas. Bila je to prva kanadska lutrija koja je omogućila lovcima na sreću da sami biraju brojeve. Model su kasnije usvojile sve ostale nacionalne lutrije.

Izvlačenje Loto 6/49 obavlja se svake srijede i subote. Generator slučajnih brojeva koristi se za odabir dobitnih brojeva. Igrači koji su odabrali šest brojeva iz lonca od 49 uspoređuju svoje listiće s pobjedničkim brojevima izvlačenja kako bi utvrdili jesu li osvojili jackpot.

Minimalni jackpot za Lotto 6/49 je 3 milijuna dolara. Iako je to niže od onoga što nude neki američki jackpotovi, lutrija je još uvijek popularna izvan kanadskih granica. To je zato što igrači mogu kupiti ulaznice online s bilo kojeg mjesta. Osim toga, kanadske vlasti nemaju restriktivne naknade za igrače koji osvoje jackpot izvan Kanade.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak