UK Lotto Results

Glavno izvlačenje lutrije u Velikoj Britaniji održava se u srijedu i subotu navečer. Kuglice s brojevima izvlače se iz stroja kako bi se iz tog izvlačenja stvorili pobjednički brojevi. Izvlači se šest glavnih brojeva i jedna dodatna kuglica. Dobitnik glavnog jackpota mora imati samo šest glavnih brojeva. Ako ih ima pet, još uvijek mogu osvojiti prilično visoku nagradu ako su odabrali broj bonus kuglica umjesto jednog od brojeva za glavno izvlačenje.

Najbolje mjesto za provjeru dobitnih brojeva je na web stranici Nacionalne lutrije. Ovo će objaviti rezultate u roku od nekoliko sati nakon izvlačenja. Izvlačenje se nekada prenosilo na jednom od glavnih TV kanala i dok se još uvijek može vidjeti na TV-u, sada se prenosi na YouTube kanalu Nacionalne lutrije. Igrači se mogu pretplatiti na kanal kako bi primali obavijesti o izvlačenjima.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak