Lotto 6/45 Results

Croatia Loto 6/45 trenutno je dostupan za igranje samo u Hrvatskoj. To je dvotjedno izvlačenje u 20 sati po lokalnom vremenu četvrtkom i nedjeljom. Igra se može igrati online na službenoj stranici Hrvatske Lutrije ili bilo kojem od ovlaštenih lutrijskih prodavača u Hrvatskoj.

Po cijeni od 2 HRK (0,26 USD), igrači biraju 6 brojeva od 1-45 za priliku za dobitak na 5 nagradnih razina. Nema minimalnog jackpota, jer ovisi o broju prodanih ulaznica i može se prevrtati neograničen broj puta.

U izvlačenju se bira 6 kuglica nakon čega slijedi 1 bonus kuglica. Jackpot se osvaja kada se poklopi svih 6 uobičajenih brojeva. Dobitnici imaju 60 dana za podnošenje zahtjeva na POS-u ili u glavnom uredu Hrvatske Lutrije u Zagrebu. Izvlačenje se može pratiti uživo na HTV kanalu HTV 1 ili njihovom YouTube kanalu. Igrači također mogu provjeriti rezultate izvlačenja na službenoj web stranici ili kod loto prodavača.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak