El Gordo rezultati

Ovo možda nije početno ime koje netko spominje kada ga pitaju o velikim lutrijama, ali bit će to prvo na koje se netko u Španjolskoj sjeti. Ovo je najveća svjetska lutrija u smislu ukupne isplaćene nagrade. El Gordo znači 'debeli'. Ovo je počelo kao nadimak za prvu (najveću) nagradu, ali je kasnije postalo referenca za cijelu lutriju.

Također poznato kao Božićna lutrija, izvlačenje se obavlja svakog 22. prosinca. 2021. ždrijeb će se održati u Teatro Real de Madrid. Prenosi se uživo u 9:00 sati po srednjeevropskom vremenu. El Gordo je posebno izvlačenje tjednika Lotteria National čiji je cilj donijeti božićno veselje igračima u zemlji. Vode ga Loterías y Apuestas del Estado.

Postoji 4 milijuna dolara za pobjednika, 1,25 milijuna dolara za drugu kartu, 500.000 dolara za treću, 200.000 dolara za svaku od dvije karte za četvrto mjesto i 60.000 dolara za svaku od osam ulaznica za peto mjesto.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak