Mega Millions rezultati

Mega Millions jedna je od najvećih i najpopularnijih lutrija u Americi. Nudi se u 45 američkih država, kao i na američkim Djevičanskim otocima i Distriktu Columbia. Lutrija, kojom upravlja konzorcij od 12 lutrija, oglašava minimalni jackpot od 40 milijuna dolara, koji se isplaćuje u 30 godišnjih instrumenata koji rastu 5% svake godine. Ovo se ne primjenjuje ako gotovinsku opciju odabere pobjednik.

Izvlačenje lutrije se obavlja svakog utorka i petka u 23:00 po istočnom vremenu, čak i blagdanima. To se događa u studijima WSB-TV-a u Atlanti, Georgia. Pobjedničke brojeve objavljuju voditelji Carol Blackmon, John Crow i Sabrina Cupit. Milijuni lutrije i obožavatelja prate najavu najnovijeg američkog milijunaša. Jackpot se povećava tijekom svakog izvlačenja kada nije osvojen.

Mega Millions je prije bio poznat kao Velika igra. Preimenovana je u The Big Game Mega Millions 1996. prije nego što je odustala od prvog dijela za sadašnje ime.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak