10e Lotto Results

10e loto (IT) je lutrija tipa keno koja se izvlači tri puta tjedno u Italiji utorkom, četvrtkom i subotom. Igra ima tri varijacije i dostupna je za većinu igrača u Europi, on-line i offline, uključujući aplikaciju My Lotteries.

U klasičnoj igri igrači biraju između jednog i 10 brojeva iz skupa od 90, a košta od 1 € do 200 € ovisno o broju odabranih brojeva. 20 izvučenih brojeva generira se od prva dva izvučena broja (20 od 90) u svakoj od 10 regionalnih lutrija.

Kako bi osvojili jackpot od 1 milijun eura, igrači moraju spojiti brojeve 10/10. Jackpotovi se mogu povećati do 5 milijuna eura uz dodatak zlatnog broja ili dvostrukog zlata. Rezultati se mogu pronaći online ili u aplikaciji odmah nakon izvlačenja. Igrači imaju 60 dana da zatraže bilo koju nagradu.

Ovisno o tome gdje je listić kupljen, nagrade se mogu tražiti izravno od trgovaca, podružnice Banco Intesa Sanpaolo ili sjedišta Lottomatice.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak