EuroJackpot rezultati

Ovo je jackpot grupe od 18 zemalja koji se igra preko granica svih ovih zemalja. Predstavljen je 2012. godine i nastavlja privlačiti interes iz sve više zemalja u Europi. Da bi osvojili ovu lutriju, igrači trebaju odabrati pet točnih izbora iz lonca od 50 i dva dodatna broja iz drugog lonca.

Dobitni brojevi određuju se u Njemačkoj i Danskoj. Objavljuju se u ždrijebu koji se održava u Helsinkiju u Finskoj svakog petka u 21 sat.

Osim jackpota, postoji 12 drugih razina u kojima igrači mogu osvojiti nagrade. To čini jackpot vrlo popularnim čak i ako ne dosegne jackpot razine od Euromillions i MegaMillions. Lutrija također ima veće šanse za dobitak od ostalih mainstream jackpota. Postavljena je tako da se češće osvaja, a ne povećava jedan jackpot na astronomske brojeve s preokretima.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak