Lotto India Results

Lotto India je ekskluzivna internetska lutrija koja je dostupna igračima u Indiji i širom svijeta. Može se igrati putem službene web stranice, lotto-india.com, mobilne aplikacije ili lutrijskih agenata trećih strana. Izvlačenja se održavaju dva puta tjedno utorkom i petkom i koštaju ₹40 po ulazu.

Postoji 12 nagradnih razina s jackpotom fiksnim na ₹40 milijuna (oko 500.000 USD) bez prevrtanja. Povremeno se održava Bumper Draw gdje jackpot doseže ₹400 milijuna (oko 5 milijuna USD).

Za igru igrači odabiru šest brojeva od jedan do 50 i jednu Joker loptu od jedan do pet, pri čemu odgovaraju svih sedam brojeva kako bi osvojili jackpot. Budući da je ovo online igra, svi dobitnici će automatski dobiti sve dobitke. Međutim, igrači mogu provjeriti svoje brojeve na lotto-india.com da vide jesu li dobili.

Igrači na službenim stranicama bit će obaviješteni telefonom u slučaju dobitka jackpota. Jackpot dobici isplaćuju se kao paušalni iznosi izravno na bankovni račun igrača unutar četiri tjedna od verifikacije.