EuroMillions rezultati

EuroMillions je transnacionalna lutrija koja okuplja igrače iz deset europskih zemalja. Pokrenut je 7. veljače 2004. Francuska, Španjolska i UK sudjelovale su u prvom izvlačenju šest dana kasnije. Ostali članovi uključili su se u izvlačenje koje je održano u listopadu iste godine.

Cilj lutrije je spojiti pet brojeva iz skupine od jedan do 50 i dva broja 'sretne zvijezde' iz drugog lonca od 12. Izvlačenje lutrije se odvija svakog utorka i petka u 20:45 CET. Rezultati se objavljuju nakon završetka izvlačenja na neovisnim i povezanim web stranicama.

Postoje dodatni uvjeti igranja koji se razlikuju od zemlje do zemlje. To može utjecati na cijenu ulaznice i način obrade dobitaka. Svi su dobici, na primjer, oslobođeni poreza osim u Švicarskoj, Španjolskoj i Portugalu. Fiksna cijena ulaznice također se može promijeniti ovisno o valuti u kojoj igrač ima prebivalište.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak