Vijesti

February 15, 2024

Čovjek slomljenog srca osvojio nagradu od 1 milijun dolara na lutriji na Valentinovo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Uvod

Muškarac iz Illinoisa nedavno je na Valentinovo dobio nagradu od milijun dolara na lutriji, samo nekoliko dana nakon prekida veze. Pobjednik, koji je odlučio ostati anoniman, osvojio je nagradu iz igre 'Monopoly 50X'. Ovaj neočekivani dobitak došao je u trenutku kada se pobjednik osjećao potišteno u ljubavnom odjelu, ali pokazalo se da je to bio slučaj sreće.

Čovjek slomljenog srca osvojio nagradu od 1 milijun dolara na lutriji na Valentinovo

Pobjednički trenutak

Prema lutriji Illinoisa, dobitnik je opisao svoju reakciju na grebanje dobitnog listića kao mješavinu panike i uzbuđenja. Odmah je osjetio kako mu se život mijenja i čak je razmišljao da ne ide na posao. Dobitni listić kupljen je u Walmartu na adresi 137 W. North Ave, Northlake, a dobitnik je odlučio zadržati detalje u tajnosti.

Srebrna podstava

Pobjednik je izjavio da nije imao nekog posebnog s kim bi podijelio vijest zbog nedavnog prekida. Međutim, on je to vidio kao pozitivan razvoj događaja, izjavivši da nije imao previše sreće na ljubavnom planu, ali je sada doista pogodio jackpot. Pobjednik je svoju nagradu preuzeo na Valentinovo, odlučivši se za gotovinsku opciju od 600.000 dolara prije poreza.

O igri 'Monopoly 50X'

'Monopoly 50X' je igra za ostruganje od 10 dolara koja igračima nudi priliku osvojiti do milijun dolara. Pokrenuta 2. siječnja, igra je već dodijelila jednu od svoje tri glavne nagrade. Preostalo je još pet od šest nagrada drugog reda u vrijednosti od 100.000 USD i 21 od 27 nagrada trećeg reda u vrijednosti od 5.000 USD.

Šanse za pobjedu

Vjerojatnost osvajanja bilo koje nagrade u igri 'Monopoly 50X' je 1 prema 3,39. Šansa za osvajanje glavne nagrade je 1 prema 2,036,500,000.

Gdje kupiti srećke

Listići za lutriju mogu se kupiti osobno na benzinskim postajama, trgovinama mješovitom robom, trgovinama mješovitom robom i nekim terminalima zračnih luka. Za dodatnu pogodnost, ulaznice se također mogu naručiti online putem Jackpocketa, službene kurire digitalne lutrije mreže USA TODAY. Jackpocket omogućuje korisnicima u odabranim američkim državama i teritorijima da odaberu svoju lutrijsku igru ​​i brojeve, daju narudžbe, pregledaju listiće i skupe dobitke koristeći svoj telefon ili kućno računalo.

Ne zaboravite igrati odgovorno i samo ako ste punoljetni. Ako vi ili netko koga poznajete imate problema s kockanjem, potražite pomoć od odgovarajućih izvora.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Vijesti