Vijesti

November 8, 2022

Dobitnici lutrije igraju kao profesionalci

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Dobiti jackpot je dugačak pokušaj, ali izgledi ne sprječavaju česte igrače lutrije da iskoriste priliku. Zapravo, prodaja ulaznica raste svake godine. S više novca koji se usmjerava u projekte javnih radova, obrazovanje i dobrotvorne svrhe, kupnja ulaznice je poput donacije za vrijedan cilj. Kako nagrade eksponencijalno rastu u vrijednosti, igrači lutrije smišljaju načine kako poboljšati izglede. 

Dobitnici lutrije igraju kao profesionalci

Pametan igrač koristi jednostavne strategije kako bi promijenio izglede u svoju korist. To je razlog zašto profesionalni igrači lutrije dobivaju više puta. Istražimo nekoliko načina na koje kupac ulaznice može poboljšati svoje šanse za dobitak.

Kupite dodatne ulaznice

Logično je da što više listića igrač kupi, veće su mu šanse za dobitak. Ulaznice koštaju 2 dolara. The lutrija je igra brojeva. Ovisno o pravilima, igrač može odrediti koliko će ulaznica morati kupiti da pobijedi. Na primjer, izgledi da će pojedinačni kupac ulaznice pobijediti u igri US Mega Millions su veliki. Uz samo jednog dobitnika od 302.565.350, velika je vjerojatnost da većina igrača jednostavno donira u dobrotvorne svrhe kada kupuje ulaznicu.

Međutim, jedan sretni kupac ulaznice može povećati svoje šanse kupnjom deset ili više ulaznica. Nakon kupnje 20 listića, izgledi igrača za pobjedu povećavaju se na 1 u 15,128,768. Kupnja 100 ulaznica povećava izglede na 1 prema 302,575. Nakon kupnje tisuću listića, izgledi za dobitak su 1 prema 30,257.

Sa 10.000 Ulaznice za Mega Millions u ruci, igrač ima šanse jedan prema 3,025 za pobjedu. Koliko je sjajno osvojiti najmanje 20 milijuna dolara nakon što ste potrošili samo 20.000 dolara? Budući da je početni jackpot za Mega Millions 20 milijuna dolara, igrač može osvojiti barem minimalnu nagradu. Iako ne postoji siguran način za jamčenje pobjede, moguće je. Poboljšanje koeficijenata daje igraču bolje šanse.

Srećom, jackpot nije jedina nagrada za Mega Millions. Zapravo, postoji 1 prema 24 šanse da osvojite jednu od nižih nagrada. Kupnja 24 ulaznice osigurava da igrač može nešto osvojiti. 

Međutim, osvojiti manje od 10 USD nakon što ste potrošili 48 USD nije fiskalno zdrav način igranja. Važno je da igrač pregleda svoj proračun kako bi osigurao da si može priuštiti višestruku kupnju srećke online. Kao i kod svih vrsta kockanja, igrači bi trebali trošiti samo raspoloživi prihod, što neće utjecati na njihovu kvalitetu života. (npr. igrač ne bi trebao trošiti novac od stanarine na srećke.)

Odabir kombinacija brojeva

Najvažniji aspekt igranja lutrije je odluka koje brojeve odabrati za listić. Dobitnici na lutriji često imaju neke zajedničke strategije biranje brojeva.

Isključite uzorke

Administratori obično izvlače nasumične brojeve. Uzorci se rijetko pojavljuju tijekom crtanja. Igrači koji biraju brojeve u obrascu smanjuju izglede. Biranje brojeva iz niskog i visokog raspona za nasumično miješanje povećava šanse vlasnika ulaznice. Igrač koji odabere broj uzorka ima 1 prema 1000000 šanse za pobjedu. Alternativno, postoji 1 prema 10 000 šanse da je dobitni broj slučajan.

Igraj isti broj

Svaki put kada igrač kupi dobitni listić s istim brojem, ima priliku dobiti na lutriji. Izgledi se ne mijenjaju puno. Međutim, s više od 300 milijuna kombinacija za Mega Millions, broj na kraju može pobijediti. Čak se i brojevi koje su administratori već izvukli ponavljaju češće nego što ljudi shvaćaju. Dakle, igranje na isti broj povećava šansu kupca ulaznice za dobitak.

Kupujte ulaznice često

Kupnja ulaznice je jedini način za dobitak. Profesionalni kupac ulaznica sustavno i dosljedno igra lutriju kako bi poboljšao svoje izglede za dobitak.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Od ispočetka do Jackpota: dobitak žene iz Južne Karoline od 300.000 dolara
2024-04-15

Od ispočetka do Jackpota: dobitak žene iz Južne Karoline od 300.000 dolara

Vijesti