Vijesti

February 12, 2024

Igrajte Powerball i osvojite Jackpot od 270 milijuna dolara 12. veljače

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Powerball Jackpot: 270 milijuna dolara za izvlačenje lutrije 12. veljače

Powerball jackpot za nadolazeće izvlačenje lutrije u ponedjeljak, 12. veljače, iznosi impresivnih 270 milijuna dolara. Nakon što u prethodnom izvlačenju nije bilo dobitnika glavne nagrade, jackpot je nastavio rasti. Novčana vrijednost jackpota procjenjuje se na 130,4 milijuna dolara.

Igrajte Powerball i osvojite Jackpot od 270 milijuna dolara 12. veljače

Kako igrati Powerball

Da biste igrali Powerball, trebate odabrati pet brojeva od 1 do 69 za bijele kuglice i jedan broj od 1 do 26 za crvenu Powerball. Svoje brojeve možete odabrati ručno ili dopustiti terminalu lutrije da ih nasumično odabere umjesto vas. Postoji devet načina za dobitak, a izgledi za osvajanje jackpota su otprilike 1 prema 292 milijuna.

Sljedeći crtež

Sljedeće Powerball izvlačenje održat će se u ponedjeljak, 12. veljače, u 22:59 ET. U Delawareu se ulaznice mogu kupiti do 21:45 ET na dan izvlačenja, dok se u New Jerseyu i Pennsylvaniji ulaznice mogu kupiti do 21:59

Powerball crteži

Powerball izvlačenja održavaju se tri puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede i subote u 22:59 ET.

Ulaznice za Powerball

Ulaznice za Powerball mogu se kupiti online u Pennsylvaniji na www.pailottery.com/games/draw-games/ i u New Jerseyu na njlotto.com. Cijena ulaznice za Powerball je 2 dolara.

Šanse za pobjedu

Izgledi za osvajanje glavne nagrade Powerball su 1 prema 292,201,338. Ukupni izgledi za osvajanje nagrade, temeljeni na igri od 2 dolara, su 1 prema 24,87. Izgledi za najnižu nagradu, koja iznosi 4 dolara za jednu crvenu Powerball loptu, su 1 prema 38,32.

Oduzeti

Ako se osjećate sretnim, ne propustite priliku igrati Powerball i potencijalno osvojiti jackpot od 270 milijuna dolara. Ne zaboravite kupiti ulaznice prije roka i mudro birajte svoje brojeve. Sretno!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Vijesti