Mišljenja stručnjaka o Bingo protiv lutrije

Vijesti

2022-07-12

U posljednje vrijeme među igračima se mnogo priča o tomboli i lutriji. Gužva je uzrokovana uglavnom potrebom da igrači pronađu najprikladniju opciju, s obzirom na šanse za pobjedu, iznos dobitka, dostupnost igre i nekoliko drugih čimbenika. Nekoliko stručnjaka je emitiralo na tu temu, a ovaj zapis donosi neka od njihovih 'mišljenja' o toj temi. Međutim, prvo je kratak pogled u dvije igre sjajan za početak.

Mišljenja stručnjaka o Bingo protiv lutrije

Bingo

Postoji nekoliko verzija binga, a gotovo sve koriste iste principe igranja. Međutim, ovaj će se sadržaj usredotočiti na američku verziju binga. Bingo je kartaška igra koja se oslanja isključivo na sreću. Igrači počinju kupnjom kartica koje sadrže nasumične brojeve. Zatim pokušavaju uskladiti brojeve koje proziva domaćin s brojevima na njihovim karticama. Igrač osvaja jackpot dobivanjem pune kuće, što znači da se svi brojevi na njegovoj kartici podudaraju s onima koje je prozvao domaćin.

Lutrija

Lutrija se razlikuje od binga po tome što igrači igraju igru kupnjom ulaznica za određeno izvlačenje lutrije. Svaka ulaznica ima kod ili serijski broj koji je čini jedinstvenom i prepoznatljivom. Igrači tada moraju odabrati svoje sretne brojeve za svaku kartu. Igrač osvaja jackpot ako se svi odabrani brojevi podudaraju s brojevima rezultata izvlačenja. Većina lutrija obično ima nagrade za propuštanje nekoliko brojeva.

Koje su glavne razlike: mišljenje stručnjaka

Nagrade

Većina stručnjaka slaže se da je novčana nagrada glavna razlika između ove dvije igre. Općenito, poznato je da lutrije dodjeljuju znatno veće nagrade u odnosu na bingo. Razlog tome je što broj igrača na lutriji daleko premašuje broj igrača binga. Lutrija ima više igrača jer ih je lakše igrati. Također, ima manje lutrija nego bingo igara, s vrhom web stranice za online lutriju prikazano na stranicama za rangiranje. Manje lutrija znači da više igrača igra istu lutriju, čime se jackpot brže povećava. Veliki broj kupljenih ulaznica doprinosi većoj nagradnoj igri.

Frekvencija

Druga značajna razlika je učestalost izvlačenja. Lutrije se obično događaju rjeđe, a većina njih ima izvlačenja samo jednom ili dvaput tjedno. S druge strane, većina bingo igara igra se svakodnevno, što znači da igrači mogu osvojiti iznos jackpota svaki dan. Neki stručnjaci vjeruju da je visoka frekvencija pogodna za igrače zbog mogućnosti češćeg igranja, što znači povećanje šansi za pobjedu po trajanju.

Izgledi

Jedna od stvari oko koje se gotovo svi stručnjaci slažu kao značajna razlika između lutrije i binga su koeficijenti. Šanse za dobitak na lutriji su prilično niske. To se odnosi čak i na nagrade drugog ili trećeg reda, koje u nekim izvlačenjima obično osvoji samo nekolicina ljudi. Ovisno o veličini lutrije, šanse za dobitak mogu biti jedna prema milijun, ako ne i gore.

Izgledi za osvajanje jackpota u online bingu također su mali, ali nisu poput onih koje nude lutrije. Nadalje, igrači i dalje mogu osvojiti niže iznose nagrada uparujući samo jedan red. Koeficijenti za pobjedu ovise o broju igrača, ali su uvijek bolji od lutrije.

Nekoliko drugih razlika koje bi mogle utjecati na odluke igrača o tome koju igru će igrati uključuju proces odabira brojeva, društvenu interakciju, kategorije nagrada i cijene ulaznica.

Završne misli

Mišljenja stručnjaka pokazuju da igrači imaju veće šanse za dobitak u bingu, ali mogu osvojiti znatno veće nagrade na lutriji. Lutrije su puno popularnije od binga, a očekuje se da će situacija potrajati i dulje zbog atraktivnih iznosa jackpota. Međutim, izbor igre svodi se na preferencije igrača.

Najnovije vijesti

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7

Vijesti