Najviše dobitnih lutrija

Vijesti

2022-04-05

Svi uvijek žele znati - koje je lutrije najlakše osvojiti?

Najviše dobitnih lutrija

Odgovor je tečan i ovisit će o različitim čimbenicima:

Mjesto Vaša lokacija može ograničiti lutrije na koje možete sudjelovati. Zakoni o kockanju su vrlo specifični za područje i možda ćete biti spriječeni igrati lutriju u drugoj regiji ili zemlji. S obzirom na to, postoji porast web-mjesta koje vam omogućuju klađenje na ishod strane lutrije, omogućujući vam da sudjelujete u toj lutriji i osvojite određeni jackpot, čak i ako strogo gledano ne kupujete lutriju u toj lutriji. igra lutrije. 

To znači da možete sudjelovati u lutrijama iz cijelog svijeta, da možda nećete moći igrati, a čak možete sudjelovati u nekim od dolje navedenih lutrija.

Veličina jackpota Neke je manje lutrije lakše osvojiti, no zbog toga što su manje ili manje popularne, jackpot je znatno manji od drugih većih ili popularnijih lutrija.
Nadalje, možete osvojiti nagradu, ali to možda neće biti nagrada kojoj ste se nadali. Na primjer, France Lotto vam daje jednu prema šest šanse za osvajanje nagrade, a nakon njega španjolski Lotto jedan prema deset. 

Ali jednostavno pobijediti nagrada ne mora nužno biti jednako osvajanju jackpota - to bi jednostavno mogao biti povratak cijene vaše karte. Poljski mini loto ima vrlo visoke izglede za osvajanje jackpota, ali jackpot je samo šezdeset tisuća eura - značajna razlika od ostalih europskih lutrija, ali je i jedna od najjeftinijih lutrija za sudjelovanje. 

Švedski loto se smatra jednom od najboljih lutrija na temelju koeficijenta za osvajanje pozamašne nagrade. Kada istražujete izglede za osvajanje nagrade na lutriji, stoga je važno gledati na izglede za osvajanje jackpota (ili nagrade u većoj denominaciji), a ne samo na izglede za pobjedu bilo koji nagrada.

Izgledi Vaši su izgledi ono što određuje vaše šanse za pobjedu. Jednostavno rečeno, vaši se izgledi izračunavaju na temelju različitog broja mogućih varijacija od odabranih brojeva. Stoga, što manje brojeva morate birati, veći su vam izgledi za pobjedu. Lutrije koje imaju manje brojeva za izbor (na primjer, odabir 6 brojeva od 30), vjerojatno će donijeti veći uspjeh od lutrija koje imaju veće brojeve za odabir (na primjer, 6 brojeva od 49).

Osim toga, lutrije tipa powerball, gdje morate imati sve odabrane brojeve pored toga Powerball broj, uvelike smanjuju vaše izglede i najteže ih je osvojiti. U uobičajenim powerball igrama, svaki igrač ima samo jednu od 292 milijuna šanse za pobjedu. Usporedite to s jednom od šest šanse koju nudi France Lotto i vidjet ćete koliko je ključno odabrati pravu lutriju za sudjelovanje.

Broj kupljenih ulaznica Jedan od glavnih čimbenika za povećanje šansi za pobjedu je kupnja brojnih listića različitih brojeva za izvlačenje. Ovisno o izboru lutrije, to bi moglo uvelike povećati vaše izglede. Zapamtite, izgledi se temelje na jednoj kupljenoj ulaznici, tako da za svaku kupljenu ulaznicu povećavate svoje izglede za osvajanje nagrade.

Broj izvlačenja Neke lutrije imaju samo tjedno izvlačenje, dok druge mogu imati više izvlačenja tjedno. Što se više izvlačenja odvijaju, imate više šansi za pobjedu i sudjelovanje.

Jednostavno rečeno, sve lutrije su kockanje. Iako je vrlo moguće osvojiti nagradu na lutriji, teško je osvojiti znatnu nagradu. Upravo iz tog razloga trebate istražiti i razmotriti koje lutrije imaju bolje izglede za dobitak na temelju oblika lutrije i igre te poboljšati svoje šanse za dobitak. Uvijek netko na kraju pobijedi, a jednog dana to biste mogli biti vi!

Najnovije vijesti

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7

Vijesti