Povećajte svoje šanse za dobitak na lutriji

Vodiči

2022-12-13

Lutrije su iznimno popularne u svakom kutku svijeta. Prilika za osvajanje novčanih iznosa koji mijenjaju život nedvojbeno je glavna atrakcija. Međutim, postoje li neke strategije koje se mogu koristiti za povećanje šanse igrača da osvoji nagradu? Čak iu potpuno nasumičnoj igri kao što je lutrija, postoje brojne stvari koje igrač može učiniti kako bi poboljšao svoje izglede za dobitak. Neki od najizvedivijih načina navedeni su u nastavku.

Povećajte svoje šanse za dobitak na lutriji

Kupite više ulaznica za svaku utakmicu

Kupnja većeg broja ulaznica za svaku odigranu utakmicu povećat će izglede za dobitak, čak i ako samo neznatno. Na primjer, izgledi za pobjedu Mega milijuni je otprilike jedan u 302 milijuna ili tako nešto. Kad bi igrač kupio 10 listića, izgledi bi se povećali na 10 u 302 milijuna. Nije veliko povećanje, ali bi ipak ponudilo bolje šanse.

Pridružite se sindikatu

Drugi način da kupite više srećki za lutriju je da se pridružite grupi ljudi igrati kao sindikat. Sindikati mogu kupiti stotine listića koji dramatično povećavaju izglede za pobjedu. T

Ljepota sindikata je u tome što igrači imaju više šanse za pobjedu, a da ne moraju platiti sav dodatni novac za ulaznice. Loša strana je što morate dijeliti nagrade s ostalim članovima sindikata. Igrači mogu odabrati osnivanje vlastitih sindikata s obitelji, prijateljima ili kolegama s posla; ili se pridružite jednom od mnogih online lutrijskih sindikata.

Odaberite igre s boljim izgledima

Mega jackpot lutrije su također one s najvećim koeficijentima, pa bi moglo imati smisla igrati lutrije s manjim (ali još uvijek velikim) jackpotovima s bolje šanse za pobjedu. Na primjer, izgledi za osvajanje jackpota Irish Lotto su gotovo jedan prema 11 milijuna u usporedbi s izgledima od jedan prema gotovo 300 milijuna za američki Powerball. 

Također je vrijedno provjeriti ukupne izglede za osvajanje bilo koje nagrade na različitim lutrijama s najboljim izgledima za Francuski lutriju s jednom prema šest šansi za osvajanje nagrade. Stranice kao što su https://lottoranker.com/ može pomoći igračima da odluče koje igre imaju najbolje izglede.

Igrajte Pick-5 ili Pick-4 lutrije

Također je moguće poboljšati igračeve šanse za dobitak igranjem lutrijske igre Pick-5 ili Pick-4 za razliku od uobičajenih igara Pick-6. U SAD-u postoji mnogo ovakvih igara kao što su Florida 5, California Fantasy 5 itd. 

Igrači imaju veće izglede za pobjedu jer je potrebno spojiti samo 5 brojeva. Ove državne lutrije također su povoljne za igranje zbog manjih skupova brojeva kao što je Colorado Cash 5 koji ima skup brojeva od samo 32 broja.

Strategije odabira broja

Lutrije su igre na sreću s nasumično odabranim brojevima. Uz to, proučavanje statistike za različite lutrije dalo je opći uvid u brojeve koji će vjerojatno biti izvučeni. Na primjer, vrlo je rijetko da uzastopni brojevi budu izvučeni, pa bi bilo najbolje izbjegavati njihovo biranje. Također je malo vjerojatno da će brojevi s istom zadnjom znamenkom biti u dobitnoj kombinaciji. Isto vrijedi i za izvlačenje svih parnih ili neparnih brojeva.

Ispostavilo se da se neki brojevi izvlače češće od drugih. Ovi 'vrući' brojevi mogu biti dobar izbor za povećanje šanse za dobitak. Također je istina da je malo vjerojatno da će neki brojevi biti izvučeni, a možda i ne bi trebali biti odabrani. Međutim, njihov odabir također bi mogao biti dobar potez, pogotovo ako igrač misli da je vrijeme da se broj pojavi. Korištenje a aplikacija za generiranje brojeva lutrije također može povećati vaše šanse.

Dakle, iako su lutrije po svojoj prirodi igre na sreću, definitivno postoje stvari koje igrači mogu učiniti kako bi imali veće šanse za dobitak. Igrači mogu kupiti više ulaznica, pridružiti se sindikatu, igrati igre s boljim izgledima za pobjedu ili proučavati statistiku i odabrati brojeve u skladu s tim.

Najnovije vijesti

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7

Vijesti