Vijesti

May 2, 2024

Dobitni brojevi Powerballa za 1. svibnja: Jackpot raste na 203 milijuna dolara bez dobitnika

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Nakon što je posljednje Powerball izvlačenje u srijedu, 1. svibnja, ostavilo igrače diljem zemlje u iščekivanju, jackpot je skočio na impresivnih 203 milijuna dolara. Budući da niti jedan listić ne odgovara svim dobitnim brojevima, ulozi su veći nego ikad za nadolazeće subotnje izvlačenje.

Dobitni brojevi Powerballa za 1. svibnja: Jackpot raste na 203 milijuna dolara bez dobitnika

Za sretnog dobitnika koji bi mogao osvojiti jackpot ove subote, odlučiti se za opciju gotovine značilo bi otići s pozamašnom svotom od preko 92,7 milijuna dolara, prema procjenama lutrije.

Izvlačenje koje je održano odmah nakon 23 sata ET u srijedu ostavilo je mnoge nade da provjeravaju svoje listiće u potrazi za dobitnim brojevima. Evo što se dogodilo tijekom izvlačenja Powerballa 1. svibnja.

  • Ključni zaključak jedan: Powerball jackpot je eskalirao na procijenjenih 203 milijuna dolara nakon što u posljednjem izvlačenju nije izašao nijedan dobitnik.
  • Ključni zaključak dva: Dobitni brojevi bili su 1, 11, 19, 21 i 68, s crvenim Powerballom od 15 i Power Playom od 2X.
  • Ključni zaključak tri: Unatoč velikim nadama, za izvlačenje u srijedu nije bilo prijavljenih dobitnika Match 5 + Power Play od 2 milijuna dolara ili Match 5 dobitnika od 1 milijun dolara.

Dobitni brojevi i kako igrati

Dobitna kombinacija za izvlačenje bila je 1, 11, 19, 21 i 68, s crvenim Powerball brojem 15 i množiteljem, ili Power Playom, 2X. Ovo izvlačenje nije vidjelo pobjednika za veliki jackpot niti je imalo pobjednike za nagrade drugog reda, koje uključuju kategorije Match 5 + Power Play od 2 milijuna dolara i Match 5 od 1 milijun dolara.

Za one koji žele okušati sreću u Powerballu, cijena ulaznica je 2 USD. Igrači odabiru pet bijelih loptica u rasponu od 1 do 69 i jednu crvenu Powerball između 1 i 26. Dodavanje Power Play vašem listiću za dodatnih 1 $ može značajno povećati dobitke nagrada koji nisu jackpot, množeći ih s 2X, 3X, 4X, 5X, ili čak 10X.

Vrijeme izvlačenja je ponedjeljak, srijeda i subota navečer. Ako se ne proglasi dobitnik jackpota, novčana nagrada eskalira, dodajući milijune potu.

Ulaznice su dostupne za kupnju u trgovinama, benzinskim postajama i trgovinama mješovitom robom. U odabranim državama, ulaznice se također mogu kupiti online putem Jackpocketa, službene kurire digitalne lutrije mreže USA TODAY.

Jackpocket i kako ga koristiti

Jackpocket služi kao digitalni pristupnik za kupnju srećki iz udobnosti vašeg doma ili u pokretu, dostupan u državama poput Arizone, Arkansasa i mnogih drugih. Aplikacija olakšava odabir igara i brojeva, davanje narudžbi, pa čak i prikupljanje dobitaka, sve putem pametnog telefona ili računala.

Bez pobjednika u posljednjem izvlačenju, Powerball jackpot nastavlja rasti, obećavajući igračima punim nade diljem zemlje priliku za bogatstvo koje će im promijeniti život. Zapamtite, igranje lutrije treba biti zabavno i odgovorno. Sretno svim sudionicima u sljedećem izvlačenju!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball Jackpot se penje na 47 milijuna dolara: Što trebate znati
2024-05-14

Powerball Jackpot se penje na 47 milijuna dolara: Što trebate znati

Vijesti