Kako igrati Mega Millions u 2022

Vijesti

2022-03-15

Jeste li ikada čuli za Mega Millions? Ovo je jedan od najvećih loto jackpota u Sjedinjenim Državama, koji privlači iznose u milijardama. Na primjer, 2018. godine prodana karta u Južnoj Karolini osvojila je nevjerojatnih 1,537 milijardi dolara, dok je 2021. karta za Michigan osvojila hladnih 1,05 milijardi dolara.

Kako igrati Mega Millions u 2022

Ako Mega Millions zvuči kao nešto u čemu vrijedi sudjelovati, postoji nekoliko stvari koje igrači moraju razumjeti. To je ono o čemu govori današnji komad.

Kako igrati Mega Millions

Igra Mega Millionsa prilično je ista kao i Powerball, još jedna lutrija s najvišom ladicama koja drži rekord za najveći loto jackpot u povijesti; 1,586 milijardi dolara. Ove dvije su lutrije o kojima se najviše govori mjesta za rangiranje lotoa i svijet lutrije.

Igranje

U Mega Millionsu postoje dva bubnja. Prvi ima loptice označene od 1 do 70 (White Balls) - Powerball je 69. U drugom bazenu se nalaze kuglice označene od 1 do 25 (Gold Mega Balls), baš kao u Powerballu.

Cilj igre je spojiti šest pobjedničkih brojeva; pet iz prvog bazena (bijele lopte) i mega lopta. Igrači mogu odabrati ručno biranje loptica ili korištenje značajke Quick Pick/Easy Pick, a brojevi će biti automatski odabrani pomoću Generatora slučajnih brojeva.

O ulaznicama

Za početak, Mega Millions je dostupan u 45 država i dvije druge jurisdikcije; Djevičanski otoci Sjedinjenih Država i Distrikt Columbia. To su regije u kojima se ulaznice mogu legalno prodavati u trgovinama, trgovinama, benzinskim postajama itd. Međutim, sudionici i dalje mogu kupiti karte za Mega Millions online.

Jedna ulaznica za Mega Millions košta 2 dolara. Za zapisnik, Mega Millions također ima značajku množenja poznatu kao Megaplier. Radi na isti način kao Powerballov Power Play, samo što su ovaj put množitelji nagrada bez jackpota 2, 3, 4 ili 5 puta. Megaplier karta košta 1 dolar.

Samo Jackpot

Tu je i uzbudljiv dodatak u Mega Millionsima poznat kao Just the Jackpot. Za 3 dolara igrači dobivaju dvije igre samo za Mega Millions jackpot. Ove predstave ne ispunjavaju uvjete za bilo koju drugu nagradu Mega Millions.

Šanse za osvajanje Mega Millionsa?

Kao i sve druge lutrije, šanse za osvajanje Mega Millionsa su male. Na primjer, izgledi za osvajanje jackpota su 1 prema 302.575.350, dok je za novčanu nagradu od 1.000.000 dolara 1 prema 12.607.306. Za osvajanje 2 dolara, izgledi su 1 prema 37, dok su ukupni izgledi za pobjedu bilo čega 1 prema 24. Doista, teško je osvojiti u Mega Millions, ali zapamtite, mnogi su to učinili.

Kako plaća Mega Millions?

Mega Millions je legitimna lutrija koja isplaćuje sve dobitnike. Ali tada igrači moraju shvatiti da ova lutrija privlači poreze. U većini država vrijede i savezna i državna porezna pravila. Ali u nekoliko država primjenjuju se samo federalna porezna pravila. Porezi na lutriju su prilično visoki, s obzirom da je najveći dobitnik Mega Millionsa uzeo samo 877,8 milijuna dolara od 1,537 milijardi dolara kao paušalni iznos nakon 37% federalnog poreza i 7% u Južnoj Karolini.

Postoje dvije opcije isplate. Dobitnici mogu odabrati hoće li dobiti paušalni iznos ili rentu. U paušalnom iznosu, sav novac se isplaćuje odjednom. Međutim, to je manje od stvarno osvojenog iznosa. Kod opcije anuiteta novac se isplaćuje u 30 rata. Plaćanje se vrši odmah, nakon čega slijedi 29 godišnjih rata. Ovdje je ukupna isplata veća od stvarnog jackpota za 5%.

S obzirom na to da ulaznica od 2 Mega Millions može zaraditi milijarde, ovo je lutrija koju vrijedi isprobati. Igrači mogu kupiti više ulaznica ili se pridružiti loto bazenima i klubovima kako bi povećali svoje šanse za dobitak.

Najnovije vijesti

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7

Vijesti