Vijesti

October 27, 2023

Optimiziranje trenutnih isplata: gotovina naspram digitalnih metoda u industriji igara na sreću

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Dok entuzijasti u igricama traže uzbuđenje brzog pristupa svojim nagradama, nedavno istraživanje koje je proveo PYMNTS Intelligence baca svjetlo na ovaj krajolik u razvoju.

Optimiziranje trenutnih isplata: gotovina naspram digitalnih metoda u industriji igara na sreću

Gotovina: preferirani način trenutnog plaćanja

Studija "Generation Instant: Gamers and Winnings", suradnja između PYMNTS Intelligence i Ingo Money, otkriva da je gotovina najpopularniji oblik trenutnog plaćanja za isplate igara. Zapravo, gotovina se koristi dvostruko češće od digitalnih metoda instant plaćanja za igre na sreću, kockanje ili isplate na lutriji. Među ispitanicima koji su primili isplate dobitaka, 44% izjavilo je da im je preferirani način isplate gotovina, dok je samo 18% favoriziralo digitalna trenutna plaćanja.

Rastuća potražnja za digitalnim trenutnim plaćanjima

Unatoč dominaciji gotovine, u industriji igara na sreću raste potražnja za digitalnim metodama instant plaćanja. Međutim, tvrtke za igre na sreću ne iskorištavaju u potpunosti tu potražnju potrošača, propuštajući priliku za unovčavanje trenutnih isplata. Dok je više od tri četvrtine potrošača izrazilo želju za trenutnim isplatama, manje od polovice je ponuđena ova opcija. Dodatno, samo 49% potrošača koji su primili isplate dobitaka imalo je izbor da ih prime putem trenutnih plaćanja, iako bi 76% onih kojima nisu ponuđene trenutne isplate odabrali ovu opciju da je dostupna.

Zadovoljavanje potražnje za trenutnim isplatama

Kako bi odgovorili na rastuću potražnju za trenutnim isplatama, neke tvrtke za igre na sreću počele su nuditi ovu opciju. Na primjer, Caesars Sportsbook se udružio s Ingo Moneyom kako bi omogućio trenutne isplate putem push-to-card unutar njihove aplikacije. Ova suradnja omogućuje korisnicima da dobiju svoje dobitke u gotovo stvarnom vremenu, značajno povećavajući zadovoljstvo i lojalnost kupaca.

Brzi pristup i praktičnost

Istraživanje naglašava važnost brzog pristupa sredstvima i pogodnosti za potrošače. Među onima koji preferiraju trenutna plaćanja, 70% cijeni brzi pristup svojim dobicima, dok 66% smatra da su trenutna plaćanja posebno zgodna.

Zadovoljstvo kupaca uz trenutna plaćanja

Zanimljivo je da su potrošači koji primaju isplate putem gotovine i neinstant digitalnih metoda općenito bili zadovoljniji od onih koji primaju isplate putem digitalnih instant metoda. Nevjerojatnih 87% potrošača koji primaju gotovinske isplate izrazilo je veliko zadovoljstvo, a slijedi ih 75% potrošača koji primaju digitalne isplate koje nisu trenutačne.

Iskorištavanje prilike

Iako je gotovina i dalje preferirana metoda trenutnog plaćanja za igre na sreću, kockanje ili isplate na lutriji, postoji sve veća potražnja za digitalnim metodama instant plaćanja. Tvrtke za igre na sreću imaju priliku zadovoljiti ovu potražnju i povećati zadovoljstvo kupaca nudeći trenutne isplate kao besplatnu uslugu svojim najvjernijim kupcima. Iskorištavanjem ovog trenda, igračke tvrtke mogu poboljšati cjelokupno iskustvo igranja i ostati ispred u ovom okruženju koje se razvija.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Desetljeće snova: Kako osvajanje £10,000 mjesečno tijekom 30 godina mijenja živote
2024-05-07

Desetljeće snova: Kako osvajanje £10,000 mjesečno tijekom 30 godina mijenja živote

Vijesti