Vijesti

February 12, 2024

Pad prihoda i fakultetskih stipendija: zabrinutost zbog lutrije stipendija u Arkansasu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Uvod

Lutrija za stipendije u Arkansasu doživjela je pad prihoda i iznosa prikupljenih za stipendije za fakultete. U siječnju 2023. godine prihodi lutrije iznosili su 56,1 milijun dolara, no prošlog su mjeseca pali na 46,7 milijuna dolara. Slično tome, iznos prikupljen za stipendije za fakultete pao je s 11,9 milijuna dolara na neobjavljeni iznos.

Pad prihoda i fakultetskih stipendija: zabrinutost zbog lutrije stipendija u Arkansasu

Prihodi

Prihodi Arkansas Scholarship Lottery su doživjeli značajan pad. U siječnju 2023. lutrija je ostvarila 56,1 milijun dolara prihoda. Međutim, prošlog mjeseca prihodi su pali na 46,7 milijuna dolara. Ovaj pad prihoda može imati značajan utjecaj na sredstva dostupna za stipendije za fakultete.

Fakultetske stipendije

Iznos koji je prikupila Arkansas Scholarship Lutrija za stipendije za koledž također se smanjio. U siječnju 2023. na lutriji je prikupljeno 11,9 milijuna dolara za stipendije. Međutim, točan iznos prikupljen prošlog mjeseca nije objavljen. Ovo smanjenje sredstava za stipendije za koledž može imati negativan učinak na studente koji se oslanjaju na te stipendije za nastavak svog obrazovanja.

Zaključak

Pad prihoda i iznos prikupljen za stipendije za koledž od Arkansaške lutrije za stipendije zabrinjava. Ovo smanjenje financiranja može imati značajan utjecaj na dostupnost stipendija studentima. Za lutriju je važno riješiti ovaj pad i pronaći načine za povećanje prihoda za potporu fakultetskom obrazovanju u Arkansasu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Limbo lutrije: dobitnici čekaju nagrade usred novih pravila nacionalne lutrije
2024-04-30

Limbo lutrije: dobitnici čekaju nagrade usred novih pravila nacionalne lutrije

Vijesti