Vijesti

August 4, 2023

Paysafe studija tvrdi da internetsko bankarstvo može potaknuti iLotteries

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Paysafe, vodeća tvrtka za internetsko bankarstvo, otkrila je da se moderni igrači lutrije udaljavaju od standardnih načina plaćanja na digitalna plaćanja. Ovo je istraživanje provedeno na paneuropskoj industriji lutrije i odgovarajućim trendovima ponašanja potrošača.

Paysafe studija tvrdi da internetsko bankarstvo može potaknuti iLotteries

Tvrtka kaže da se novi načini plaćanja pokreću u industriji e-trgovine, a sektor iLottery nije iznimka. Kako bi zadovoljili potražnju, operateri lutrije moraju ponuditi alternativne opcije plaćanja, kao što su:

  • Kriptovalute kao što su Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, USDT itd.
  • Digitalni novčanici poput PayPala, Skrilla i Netellera
  • Mobilni novčanici kao što su Apple Pay, Google Pay i Samsung Pay

Prema Paysafeu, načini plačanja koje moderni igrači koriste brzo se mijenjaju. Međutim, izvješće tvrdi da su kreditne/debitne kartice kao što su Visa i Mastercard još uvijek primarni oblici online plaćanja za igrače koji žele igrati online lutriju.

Paysafe je savjetovao regulirani operateri lutrije iskoristiti prilike koje dolaze s novim metodama plaćanja pružajući "neometano i bez napora" iskustvo internetskog bankarstva. Ponuda različitih načina plaćanja izvrstan je način za operatere da povećaju doseg svojih kupaca. Rastuća populacija Europljana koji nemaju bankovne usluge/nedovoljno mogu imati značajne koristi od online gotovinskih rješenja.

Prema a Studija Svjetske banke iz 2021, 3,6% stanovništva EU-a je financijski isključeno. Iako je to poboljšanje u odnosu na 8,2% u 2017., to znači da najmanje 13 milijuna stanovnika nema bankovne usluge.

Kao što se i očekivalo, onima koji preferiraju online gotovinu sigurnosne prednosti mogu biti privlačne. Paysafe, koji posjeduje Paysafecard, istaknuo je da se u trenutnom okruženju kibernetičkih napada ljudi i dalje žale na ukradene identitete na svojim kreditne kartice i ispraznio bankovne račune. To čini e-novčanike i druge načine online plaćanja privlačnijim.

Paysafe dodao:

"Također je važno zapamtiti da za neke još uvijek postoji stigma oko igranja online lutrije i igara s trenutnim dobitkom, ali to s gotovinom osigurava anonimnost koju traže jer se gotovinska plaćanja putem interneta ne prikazuju na bankovnom izvodu. Za druge , omogućuje im da bolje kontroliraju svoju potrošnju na internetu, posebno kada su u pitanju izvlačenja i igre lutrije. Također je vrijedno napomenuti da puno igrača još uvijek kupuje listiće u maloprodajnim mjestima gotovinom, stoga je važno da operateri premoste prazninu u svojoj ponudi iLottery i omogućiti tim igračima da kupuju ulaznice i putem interneta s gotovinom."

Dokument završava procjenom isticanjem pet ključnih prednosti koje bi europski operateri lutrije trebali uzeti u obzir prilikom usvajanja usluga internetskog plaćanja:

  • Poduzeća mogu proširiti svoj doseg uključivanjem gotovinskih igrača.
  • Privucite maloprodajne kupce na njihovu online platformu i pružite ekskluzivu lutrijske igre i proizvoda.
  • Pružite kupcima brza, jednostavna i sigurna plaćanja.
  • Smanjite rizik storniranja i zaštitite postojeće metode plaćanja od kanibalizacije.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Desetljeće snova: Kako osvajanje £10,000 mjesečno tijekom 30 godina mijenja živote
2024-05-07

Desetljeće snova: Kako osvajanje £10,000 mjesečno tijekom 30 godina mijenja živote

Vijesti