Vijesti

February 13, 2024

Stanovnik Mount Gileada osvojio Jackpot od 229.471 dolara u igri lutrije Cash 5

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Thiphavone Soulasinh, stanovnik Mount Gileada, nedavno je osvojio jackpot od 229.471 $ igrajući igru ​​lutrije 1 $ Cash 5. Kupila je svoj dobitni listić u Troy Community Mart 2 na Albemarle Roadu u Troji. Izgledi za podudaranje svih pet brojeva u Cash 5 su 1 u 962,598.

Stanovnik Mount Gileada osvojio Jackpot od 229.471 dolara u igri lutrije Cash 5

Soulasinh je u ponedjeljak posjetila sjedište lutrije kako bi preuzela svoju nagradu. Nakon odbitka potrebnog državnog i saveznog poreza po odbitku, dobila je ukupno 164.072 dolara.

Cash 5 jedna je od šest lutrijskih igara dostupnih u Sjevernoj Karolini. Igrači mogu odlučiti kupiti svoje ulaznice na maloprodajnim mjestima ili putem Online Play koristeći web stranicu lutrije ili službenu mobilnu aplikaciju NC Lottery. Trenutačni jackpot za Cash 5 iznosi 212.000 dolara.

Osim što igračima pruža prilike za velike dobitke, lutrija Sjeverne Karoline također doprinosi zajednici. Okrug Montgomery, u kojem Soulasinh živi, ​​dobio je potpore u ukupnom iznosu od 2,6 milijuna dolara iz sredstava lutrije za potporu projektima izgradnje škola. Da biste saznali više o tome kako lutrija koristi okrugu Montgomery i drugim područjima, posjetite službenu web stranicu lutrije na www.nclottery.com i idite na odjeljak "Utjecaj".

Ako se osjećate sretnim, zašto se ne okušate u Cash 5 i vidite možete li biti sljedeći dobitnik jackpota?

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Vijesti