Vijesti

April 24, 2024

The Thrill of the Chase: Mega Millions Jackpot penje se na 202 milijuna dolara

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Iščekivanje raste kako Mega Millions jackpot doseže nevjerojatnih 202 milijuna dolara, potaknuvši snove o bogatstvu među punim nadama igračima diljem zemlje. Nakon što je jackpot izbjegao osvajanje u petak, oči su sada uprte u izvlačenje u utorak. Ovdje je sve što trebate znati o ovom rastućem loncu zlata i kako možete baciti svoj šešir u ring.

The Thrill of the Chase: Mega Millions Jackpot penje se na 202 milijuna dolara
  • Ključ za ponijeti jedan: Mega Millions jackpot popeo se na 202 milijuna dolara za izvlačenje u utorak.
  • Ključ za ponijeti dva: Izvlačenje je zakazano oko 23:00 ET, s opcijom da pobjednik uzme procijenjenih 91,6 milijuna dolara nakon oporezivanja.
  • Ključni zaključak tri: Nedavni dobitak u New Jerseyju doveo je do prvog ovogodišnjeg Mega Millions jackpota od 1,13 milijardi dolara.

Neodlučeno u igri

Dok se pobjednički brojevi za utorak, 23. travnja, jako očekuju, bit će dostupni čim završi izvlačenje, obično oko 23:00 ET. Uzbuđenje je opipljivo, s potencijalom za bogatstvo koje će vam promijeniti život na samo nekoliko koraka. Pratite ovaj prostor za dobitnu kombinaciju čim bude objavljena.

Kako igrati Mega Millions

Ući u svijet Mega Millionsa je jednostavna stvar. Ulaznice su dostupne u lokalnim trgovinama, benzinskim postajama, trgovinama mješovitom robom, a za neke sretne države moguća je kupnja putem interneta. Za igru ​​odaberite šest brojeva: pet bijelih kuglica (1-70) i ​​jednu zlatnu Mega loptu (1-25). Za one koji nisu željni avanture, opcija "Quick Pick" omogućuje računalu odabir brojeva umjesto vas.

Dodavanje "Megapliera" za dodatnih $1 može umnožiti dobitke koji nisu glavni nagradni fondovi do pet puta. Mega Millions izvlačenja u utorak i petak, uključujući Megaplier izvlačenje, obećavaju da će razina uzbuđenja biti visoka.

Gdje kupiti svoju kartu za snove

Fizičke ulaznice mogu se kupiti na raznim prodajnim mjestima, uključujući benzinske postaje, trgovine i odabrane terminale zračnih luka. Za digitalno iskustvo, Jackpocket, službeni kurir digitalne lutrije mreže USA TODAY, nudi online kupnju u nekoliko država i teritorija. Ova usluga pojednostavljuje iskustvo lutrije, od odabira brojeva do skupljanja dobitaka, sve iz udobnosti vašeg doma ili u pokretu.

Donja linija

Dok Mega Millions jackpot raste na 202 milijuna dolara, privlačnost da postanete sljedeći veliki dobitnik je neporeciva. S izvlačenjem pred vratima, sudionici zadržavaju dah, nadajući se da će vidjeti prikazane svoje brojeve. Bilo da ste iskusan igrač ili iskušavate sreću po prvi put, uzbuđenje Mega Millionsa je uzbudljiva avantura koju ne smijete propustiti. Zapamtite, s velikim nagradama dolaze i veliki izgledi, ali san o osvajanju jackpota je univerzalan. Čuvajte svoje ulaznice i želim vam puno sreće!

(Prvi izvještaj objavio: USA TODAY Network)

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball Jackpot se penje na 47 milijuna dolara: Što trebate znati
2024-05-14

Powerball Jackpot se penje na 47 milijuna dolara: Što trebate znati

Vijesti