Vijesti

October 23, 2023

Znanstvene igre uvode igre lutrije Punch N' Play u Sjevernoj Americi

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Scientific Games, vodeći dobavljač tehnoloških rješenja za iLottery, najavio je da će tri sjevernoameričke lutrije ponuditi potpuno novu instant scratch igru, Punch N' Play. Louisiana Lottery, Loto-Quebec i Atlantic Lottery ponudit će novu trenutnu igru ​​grebanja. 

Znanstvene igre uvode igre lutrije Punch N' Play u Sjevernoj Americi

Igra Atlantic Lottery, CAN$3 Winning Snowballs, bit će objavljena u studenom. Ranije u kolovozu, lutrija Louisiane izdala je svoju igru ​​Punch N'Play pod nazivom USD$5 New Orleans Saints prije nego što je Loto-Quebec slijedio njihov primjer izdavanjem igre sa sportskom temom, CAN$5 Le billet. 

Objavljivanje ovih lutrijskih igara dolazi točno na vrijeme za konferenciju Sjevernoameričke udruge državnih i pokrajinskih lutrija 2023. Ovi su proizvodi najnoviji dodatak inovativnom portfelju Strategic Product Enhancements at Znanstvene igre. Prema razvojnom programeru igre, ovi proizvodi imaju privlačne tinte, završne slojeve, stilove igranja i jedinstvene kombinacije koje se dobro prodaju u maloprodaji operateri lutrije

 "Izgradnja portfelja instant igara koji odgovorno maksimizira profit za korisnike lutrije doista je ravnoteža umjetnosti i znanosti. U Scientific Games-u, podaci pomažu u postizanju te ravnoteže. Iskustvo igranja za svaku cjenovnu točku, stil igre i poboljšanje proizvoda u portfelju treba biti strateški planiran da zabavi igrače i ostvari prodajne rezultate." rekla je Danielle Hodges, direktorica Globalne inovacije proizvoda i razvoja za znanstvene igre.

Znanstvene igre su najveće instant lutrijske igre dizajner, proizvođač i pružatelj usluga u svijetu. Njihovi proizvodi čine 70% maloprodaje tvrtke trenutne kartice za struganje diljem svijeta. Gotovo svaka lutrija u Sjevernoj Americi oslanja se na korporaciju za igre, tehnologiju, analitiku i usluge.

Početkom ovog mjeseca pobijedio je programer igre dvije nagrade Communitas 2023 za svoju izvrsnost u društvenoj odgovornosti. Tvrtka je također najavila a uspješno produženje ugovora s lutrijom Ohio krajem prošlog mjeseca.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Limbo lutrije: dobitnici čekaju nagrade usred novih pravila nacionalne lutrije
2024-04-30

Limbo lutrije: dobitnici čekaju nagrade usred novih pravila nacionalne lutrije

Vijesti