Najbolje online lutrije koje prihvaćaju RuPay 2023

RuPay je prvi globalni način plaćanja putem kartice te vrste u Indiji. Kao što ime govori, izvedeno je od dvije riječi: rupija i plaćanje. Pokrenula ga je Nacionalna platna korporacija Indije 2012. kako bi ispunila misiju Reserve Bank of India/RBI stvaranja otvorenog i multilateralnog sustava transakcija koji potiče manje gotovine.

Što se toga tiče, mnoge indijske banke su postale tehnološki pametne jer su morale olakšati elektronička plaćanja. Ne prihvaća se samo na prodajnim mjestima i bankomatima, već i na mnogim web stranicama za e-trgovinu. Više od 100 javnih i privatnih financijskih institucija ovlašteno je davati RuPay kartice. Zanimljivo je da su RuPay kartice popularnije u Indiji od Visa. To objašnjava zašto se mnogi igrači online lutrije odlučuju za ovu metodu za polaganje i podizanje svog novca.

Kako napraviti depozit s RuPay
Kako napraviti depozit s RuPay

Kako napraviti depozit s RuPay

Različite stranice za lutriju uključile su RuPay u svoje bankovne opcije kako bi ljubiteljima lotoa olakšale početak svojih avantura. Dolazi kao kreditna/debitna kartica, omogućujući korisnicima da dopune gotovinu za lake transakcije na lutrijskoj stranici online. Alternativno, RuPay plaćanja mogu se izvršiti putem mobilne aplikacije ili aplikacije za pametni sat. Indijski igrači ne bi se trebali osjećati u mraku kada je u pitanju korištenje RuPaya, a indijske stranice lutrije RuPay učinile su iznimno jednostavnom korištenje usluge.

Prije uplate RuPay depozita, igrač mora dobiti Rupay račun. Najlakši način je posjetiti službenu stranicu RuPay i zatražiti karticu. Drugi način je da kontaktirate banku koja je izdala RuPay i slijedite upute. RuPay platne kartice dostupne su u većini indijskih banaka, uključujući Bank of Baroda, Punjab National Bank i State Bank of India. RuPay debitna kartica povezuje se izravno s bankovnim računom, omogućujući besprijekorne online prijenose.

Igranje na web-mjestu za online lutriju koje prihvaća RuPay je jednostavno. Novi igrači trebali bi započeti s jednom od preporučenih stranica na ovoj web stranici. Prvi korak za uživanje u RuPayu je otvaranje računa na web-mjestu lutrije na mreži pomoću e-pošte, korisničkog imena i lozinke. Nakon provjere računa, korisnik može pristupiti svom omiljena loto igra i napravite okladu za pravi novac. Kao i većina mobilnih metoda depozita, RuPay šalje OPT kod iz sigurnosnih razloga.

Korištenje RuPaya za depozite na lutriji

Najlakši način da napravite RuPay depozit je sljedeći:

 • Na web-stranici online lutrije, igraču, postoji gumb "Igraj sada" koji vodi do stranice blagajne
 • Na stranici blagajne igrač treba kliknuti vezu za depozit i odabrati RuPay među dostupnim metodama plaćanja. Zatim popunjavaju iznos za prijenos sa svog RuPay računa na mjesto lutrije
 • Kada koristite RuPay karticu, procesor plaćanja tražit će 16-znamenkasti broj, CVV kod i datum isteka
 • Igrač prima jednokratnu lozinku – OPT- putem SMS-a za potvrdu plaćanja

RuPay depoziti su besplatni i trenutni. Oni su sigurni i sigurni sve dok igrač odabere licencirano i renomirano mjesto za online lutriju. Kako bi znao je li transakcija uspješna, igrač prima SMS na broj mobitela koji je povezan s njegovim RuPay računom. Iako je limit depozita postavljen od strane loto stranice, on u velikoj mjeri ovisi o banci izdavatelju. Općenito, mnoge lutrijske stranice prihvaćaju sve od 10 dolara.

Kako napraviti depozit s RuPay
Kako izvršiti isplatu s RuPay

Kako izvršiti isplatu s RuPay

Većina web-lokacija s RuPay-om obrađuje isplate lutrije u roku od 24 do 72 sata. Ovisno o banci koja je izdala, novac može stići na račun igrača istog dana kada ga davatelj lutrije pusti. Mala kašnjenja uobičajena su za igrače koji prvi put igraju loto. U skladu s propisima o igrama, sve lutrijske stranice trebale bi provjeriti osobne dokumente svojih kupaca u procesu poznatom kao Know Your Customer ili KYC. To je neophodno za borbu protiv online prijevara i maloljetničkog kockanja. Dakle, ne bi trebalo biti iznenađenje kada stranica zatraži nacionalnu iskaznicu, vozačku dozvolu ili sličan dokument. Naknadna povlačenja bit će brža jer se KYC postupak neće ponovno provoditi.

Proces povlačenja

Važno je napomenuti da RuPay stranice obrađuju isplate korištenjem načina plaćanja polaganja sredstava. Kao takvi, zapamtit će detalje kada dođe vrijeme da pobjednik unovči. Isplate lutrije koje uključuju RuPay ne trebaju OTP, ali se mogu obraditi na mobilnim telefonima. Prije nego što zatraži isplatu, igrač treba osigurati da je njegov račun na lutriji dosegnuo minimalni iznos koji se može povući i da je ispunio sve uvjete klađenja. Za unovčenje putem RuPaya, igrači moraju:

 • Prijavite se na njihov račun za online lutriju
 • Nastavite do područja blagajne da pritisnete gumb "Primite plaćanje" ili gumb za isplatu
 • Potražite RuPay logo na ekranu
 • Dajte potrebne financijske podatke kao što su telefonski broj i adresa
 • Pregledajte pojedinosti prije nego što kliknete na "Pošalji"
 • Pričekajte novac na njihovoj RuPay kartici

Uspješno povlačenje treba se odraziti na klijentovu povijest transakcija. Glavna valuta RuPay povlačenja je rupija. Nisu uključene nikakve naknade za povlačenje.

Kako izvršiti isplatu s RuPay
Sigurnost i sigurnost u RuPayu

Sigurnost i sigurnost u RuPayu

Uz internetske prijevare koje osmišljavaju složene sheme za napad na online kockare, jake sigurnosne mjere ključne su za zaštitu njihovih podataka. Srećom, to ne bi trebalo biti briga za mrežu RuPay. Evo zašto.

RuPay sustav je nevjerojatno siguran. Koristi 256-bitnu SSL enkripciju i autoriziran je putem procesa provjere autentičnosti s dva faktora. Prva linija obrane od online prijevare prilikom polaganja putem RuPaya je OTP. Jedinstveni kod se šalje na registrirani broj mobitela. Bez OTP-a, kupac ne može dovršiti svoju transakciju na web stranici za online lutriju.

RuPay se pridržava strogih standarda privatnosti koje je postavila Nacionalna korporacija za plaćanje Indije. To bi igračima trebalo pružiti mir jer su njihovi povjerljivi detalji rezervirani na sigurnim poslužiteljima. Za maksimalnu zaštitu poslužitelja, RuPay web-mjesta koriste sigurnosno jačanje, tj. kombinaciju naprednih sigurnosnih hakova za borbu protiv ranjivosti na operativnim sustavima i poslužiteljskom softveru. Uobičajene metode učvršćivanja poslužitelja uključuju enkripciju podataka, instaliranje antivirusnih i vatrozida, redovito ažuriranje operativnih sustava i uklanjanje neželjenih aplikacija trećih strana.

Slično, RuPay lutrijska mjesta su sigurna jer koriste gotovo iste sigurnosne protokole. Osim toga, redovito se testiraju na sigurnost. Značajke vrlo sigurnih loto web-mjesta uključuju certifikate, licence za igre i jake sigurnosne slojeve kao što je SSL.

Sigurnost i sigurnost u RuPayu
Opcije korisničke podrške za RuPay

Opcije korisničke podrške za RuPay

RuPay korisnici često ne mogu uplatiti depozite kada je potrebno igrati online lutriju. Neki su prijavili odbijene transakcije i pogreške u plaćanju prilikom korištenja svoje RuPay kartice. Nema potrebe za panikom kada se pojave takvi problemi jer je korisnička podrška u RuPayu spremna s rješenjima. Treba znati gdje ih kontaktirati. Evo najjednostavnijih načina da stupite u kontakt s predstavnicima kupaca RuPaya:

 • Osobni digitalni asistent: Ovo je mrežni okvir za razgovor koji se nalazi u donjem desnom kutu kontaktne stranice RuPaya. Automatizirana funkcija odgovara na najčešće postavljana pitanja, poput internetskog bota. Ima mjesta za upisivanje određenog upita. Prilikom korištenja virtualnog asistenta možete odabrati engleski ili hindi.
 • Telefon: Na poleđini RuPay kartica nalaze se različite besplatne telefonske linije za pomoć. One su prikladnije za hitne službe poput krađe ili gubitka kartice
 • Posjet poslovnici banke: Ako klijenti ne mogu doći do predstavnika korisnika RuPay-a, najbolje je otići u poslovnicu banke izdavatelja za daljnju pomoć.
Opcije korisničke podrške za RuPay