Najbolje online lutrije u Njemačka 2024

Uz tisuće obožavatelja diljem zemlje, lutrije su među najpopularnijim i najzabavnijim oblicima klađenja u Njemačkoj. Dok neki igrači posjećuju najbolje lutrijske stranice s pogledom usmjerenim na jackpot, drugi su zainteresirani za sjajan provod i zasluženi predah od svog užurbanog radnog života.

Srećom, lutrija je igra na sreću. To znači da sudionici ne moraju razvijati posebne pobjedničke strategije ili učiti bilo kakve komplicirane trikove kako bi jedrili kroz klađenje na to. Osim toga, Nijemci mogu igrati lutriju online dok su kod kuće; za to im je potrebna brza, stabilna internetska veza i pametni telefon ili prijenosno računalo.

Najbolje online lutrije u Njemačka 2024
Najbolje internetske lutrijske stranice u Njemačkoj 2024

Najbolje internetske lutrijske stranice u Njemačkoj 2024

Nevjerojatno, ljubitelji lutrije u ovoj zemlji imaju širok izbor lutrija na izbor. Oni dolaze s različitim pravilima koja moraju shvatiti prije nego počnu igrati.

Internetska stranica lutrije igrači također trebaju znati da mogu slobodno istraživati opcije koje nude druge zemlje. Ipak, prvo trebaju kupiti srećke – može se uložiti u što više.

Kockari u Njemačkoj također bi trebali biti oprezni prije nego što odluče sudjelovati u ovoj igri. Mudro je istražiti dostupnu opciju i potvrditi da je legitimna. To ih štiti od prevare.

Najbolje internetske lutrijske stranice u Njemačkoj 2024
Njemačka povijest lutrije

Njemačka povijest lutrije

Njemačka lutrija započela je prije mnogo stoljeća. Prva lutrija odigrana je 1470. u Augsburgu, a uslijedile su još u Erfurtu, Nürnbergu, Frankfurtu, Rostocku i Gemündenu. Ali nagrade osvojene tijekom tih ranih igara bile su roba umjesto novca.

Prva novčana lutrija u Njemačkoj održana je početkom 1600-ih i označila je početak najuspješnijih lutrija u ovoj zemlji. I pojedinačni igrači i organizacije počeli su vidjeti ove senzacionalne igre kao idealan način prikupljanja financijskih sredstava.

Do kraja 18. stoljeća lutrija je u Njemačkoj postala popularnija od klasnih lutrija. Prvi se dogodio 1763. u Berlinu. U roku od jednog desetljeća, preko 20 gradova ga je prepoznalo kao jedan od najboljih oblika klađenja u zemlji.

Hamburg je čak izdavao časopis o lutriji poznat kao Lottologie, ali velika slava ove igre učinila ju je nevjerojatno kontroverznom, zbog čega ju je grad napustio 1785. Drugi dijelovi Njemačke slijedili su to, a Bavarska je posljednja zanemarila lutriju.

Ipak, lutrija je ponovno uspostavljena u ovoj zemlji godinama kasnije. Između 1947. i 1948. ljubitelji klađenja počeli su uživati u različitim klasnim lutrijama. Zatim je 1974. ponovno uvedena Njemačka lutrija 649 (Lotto 6aus49), koja je sada prerasla u jednu od najvećih lutrijskih igara u Njemačkoj.

Njemačka povijest lutrije
Lutrija danas u Njemačkoj

Lutrija danas u Njemačkoj

Broj strastvenih igrača lutrije u Njemačkoj se tijekom godina iznimno povećao. Skup lutrija koje su im dostupne također se proširio, a neke od omiljenih opcija su Lotto 6 aus 49, El Gordo, Powerball i Eurojackpot.

Suprotno stoljećima unazad, Nijemci ne moraju ići u razne gradove da bi sudjelovali u lutriji; mogu pristupiti svojim omiljene loto igre online. Ali da bi to učinili, moraju odabrati web stranice za online lutriju koje savršeno odgovaraju njihovim potrebama. To od njih zahtijeva da razmisle o čimbenicima kao što su:

Lutrija danas u Njemačkoj
Izbor igre

Izbor igre

Uvijek je dobra ideja provjeriti katalog igara internetske lutrije. Najbolje stranice imaju različite opcije čija su pravila lako razumjeti, što ih čini svim zainteresiranim igračima dostupnima za igru. To također omogućuje njemačkim igračima da istraže mnoge lutrije i odaberu one koje ispunjavaju njihove jedinstvene zahtjeve.

Naime, kladitelji bi trebali paziti na više od igrivosti ili jednostavnosti lutrije. Druge stvari koje vrijedi razmotriti su:

 • Šanse za dobitak u odabranoj lutriji
 • Veličina jackpota
 • Kako se biraju dobitnici lutrije
Izbor igre
Rješenja za plaćanje u Njemačkoj

Rješenja za plaćanje u Njemačkoj

Kladitelji sa sjedištem u Njemačkoj također moraju razmišljati o specifičnostima Metode Plačanja koje nudi internetska lutrijska stranica za koju se žele prijaviti. U idealnom slučaju, popis dostupnih opcija uplate/isplate trebao bi biti dug. Ovi sustavi također moraju biti sigurni, pouzdani i naplaćivati niske ili nikakve naknade za uslugu zbog pogodnosti.

Gotovo sve lutrijske stranice koje danas prihvaćaju Nijemce dopuštaju im korištenje e-novčanika, internetskog bankarstva i kartica za uplatu na svoje račune za klađenje ili podizanje novca ako dobiju. Trebalo bi naučiti značajke svih ovih rješenja za plaćanje kako biste ih najbolje iskoristili.

Na primjer, e-novčanici dolaze s trenutnim vremenom obrade, za razliku od mnogih opcija internetskog bankarstva. Ako netko želi odmah kupiti svoje srećke, odgovara mu praktičan digitalni novčanik. Ostale točke koje njemački igrači uzimaju u obzir pri odabiru internetskih lutrijskih stranica uključuju:

 • Upotrebljivost i rangiranje web stranice
 • Odredbe i uvjeti kojih se lutrijski igrači moraju pridržavati
 • Dostupnost izvanredne korisničke podrške
 • Prisutnost na društvenim mrežama
 • Sigurnost
Rješenja za plaćanje u Njemačkoj
Budućnost lutrije u Njemačkoj

Budućnost lutrije u Njemačkoj

Lutrija će ostati jedan od najistaknutijih oblika kockanja u Njemačkoj. Više kladitelja sigurno će gravitirati igranju ove igre jer je izvrsna i dostupnija od drugih igara klađenja, pogotovo zato što su legalna online kasina ovdje ograničena.

Prethodni dobici na lutriji također pomažu njemačkoj lutriji da privuče pozornost optimističnih kockara diljem ove zemlje. Na primjer, 2020. godine njemački igrač lutrije sudjelovao je u Eurojackpotu i osvojio impresivnih 90 milijuna eura, motivirajući nebrojene igrače da igraju ovu igru.

Budućnost lutrije u Njemačkoj
Jesu li lutrije legalne u Njemačkoj?

Jesu li lutrije legalne u Njemačkoj?

Da. Njemačka vlada dopušta kockarima da što češće sudjeluju u lutriji. Oni koji kupuju srećke moraju imati najmanje 18 godina, što je minimalna dob potrebna za sudjelovanje u bilo kojoj aktivnosti kockanja u ovoj zemlji. Preporuča se da igrači biraju samo lutrije koje organiziraju licencirane tvrtke koje poštuju sve propisane zakone o klađenju.

Ljubitelji lutrije trebaju znati da se Njemačka sastoji od 16 saveznih država. Stoga se proces praćenja i organiziranja ove igre u svim tim regijama može malo razlikovati. No još uvijek postoje opća pravila kojih se lutrijske organizacije i sudionici moraju pridržavati kako bi izbjegli pravne posljedice.

Jesu li lutrije legalne u Njemačkoj?
Zakon o lutriji u Njemačkoj

Zakon o lutriji u Njemačkoj

Njemačka ima stroge zakone o privatnosti kojih bi se lutrijske tvrtke trebale pridržavati. Iako im je dopušteno prikupljati podatke o igračima kao što su imena, adrese i podaci o naplati, trebali bi ih izbrisati nakon završetka lutrije.

Organizatorima lutrije u Njemačkoj zabranjeno je slanje marketinških e-poruka građanima osim ako nisu dali važeći pristanak za njihovo primanje. Ali to nije obvezno ako je organizacija već uspostavila ugovorni odnos s primateljem.

Naime, njemački zakon dopušta dobrotvorne lutrije. Oporezivanje ovih igara iznosi 16,67% na promet. Unatoč tome, sudionici i organizatori moraju ispuniti razne unaprijed određene uvjete. Sjajan primjer dobrotvorne lutrije u ovoj zemlji je Deutsche Postcode Lotterie, osnovana 2016. godine.

Cilj mu je bio povećati svijest o dobrotvornim organizacijama u zemlji i financirati projekte koji se odnose na obrazovanje, ljudska prava i slobode, očuvanje prirode, društveni sklad i dobrobit životinja.

Zakon o lutriji u Njemačkoj
Lutrija djeluje u Njemačkoj

Lutrija djeluje u Njemačkoj

Jedan od zakona koji regulira svijet lutrije u Njemačkoj je Zakon o klađenju na utrkama i lutriji koji regulira kako se planiraju aktivnosti lutrije. Također obuhvaća odredbe o oporezivanju svih oblika klađenja, uključujući lutriju. Obično se sve te igre oporezuju s 20% ukupnog uloga.

Državni ugovor o igrama na sreću iz 2021. također igra značajnu ulogu u radu lutrija u ovoj zemlji. U njemu se navodi da će se (od kraja lipnja 2021.) postojeće lutrijske dozvole produžiti zakonom za godinu dana. Ovaj ugovor također upozorava protiv zavaravajućeg oglašavanja i poticanja maloljetnika i ovisnika o kockanju da igraju lutriju.

Organizatori lutrije trebali bi se također upoznati s Međudržavnim ugovorom koji definira što je lutrija i njezine obavezne elemente, uključujući:

 • Mogućnost osvajanja određene novčane nagrade.
 • Posebno plaćanje.
 • "Većina osoba", što znači da lutrija mora biti iskorištena za
 • javnost ili veća unaprijed odlučena populacija.

Poznavanje ovih zahtjeva korisno je za organiziranje legalnih lutrija u Njemačkoj.

Lutrija djeluje u Njemačkoj
Omiljene lutrijske igre njemačkih igrača

Omiljene lutrijske igre njemačkih igrača

Evo nekih od najcjenjenijih lutrijskih igara većine Nijemaca:

Loto 6 do 49

Osnovan prije više od pet desetljeća, njemački loto danas je jedna od najpopularnijih europskih lutrija. Većina igrača preferira ga od mnogih drugih jer nudi visoke nagrade i jednostavan je. Izvlačenje ove lutrije održava se srijedom i subotom, a nagradnih je kategorija u devet.

Powerball

Nijemci također rado sudjeluju u ovoj lutriji, koja se odvija na Floridi. Kao i kod njemačkog lota, Powerball's vrijeme izvlačenja je srijedom i subotom svakog tjedna. Igrači sa sjedištem u Njemačkoj i ostali u Sjedinjenim Državama mogu slobodno kupiti svoje ulaznice online kako bi imali priliku osvojiti jackpot.

Eurojackpot

Njemačka je među zemljama sudionicama Eurojackpot pokrenut 2012. Dok njegov osnovni jackpot počinje s 10 milijuna eura, može se proširiti na nevjerojatnih 10 milijuna eura!

El Gordo

Popularnost ove španjolske lutrije u Njemačkoj postupno raste tijekom godina. Jedna je od najvećih božićnih lutrija na svijetu, u kojoj sudjeluju igrači u više od 140 zemalja. Izvlačenje se održava 22. prosinca svake godine.

Naime, Nijemci nisu ograničeni samo na igranje lutrije. Imaju reputaciju da sudjeluju u drugim igrama, uključujući Spiel 77, Lotto 5 i EuroMillions.

Omiljene lutrijske igre njemačkih igrača
Načini plaćanja u Njemačkoj

Načini plaćanja u Njemačkoj

Kladitelji sa sjedištem u Njemačkoj poluga različite mogućnosti plaćanja za uplate i isplate na najboljim internetskim lutrijskim mjestima koja ih prihvaćaju. Neki od najomiljenijih lokalnih su Sofort, Klarna, Ratepay, Comdirect, Revolut i Giropay. Njemački ljubitelji lutrije također imaju na raspolaganju opsežan popis međunarodnih metoda uplate i isplate, uključujući sljedeće.

 • PayPal
 • Neteller
 • Skrill
 • Povjerljivo
 • Visa
 • MasterCard
 • Zimpler
 • EcoCard
 • EcoPayz
 • Jeton
 • Paysafecard

Dok se kladioničari pripremaju iskoristiti prednosti ovih opcija plaćanja, bitno je da ih duboko prouče kako bi razumjeli kako funkcioniraju, njihove pogodnosti i nedostatke. Ovi detalji su korisni kada se identificira najprikladniji način uplate ili isplate koji će se koristiti nakon što počnu igrati njemačku lutriju. Neka od glavnih pitanja koja si kladionici moraju postaviti su:

 • Koje je vrijeme obrade njihovog željenog načina plaćanja?
 • Moraju li platiti naknade za usluge kako bi izvršili uspješne pologe i isplate?
 • Je li sustav plaćanja siguran i ugledan?
 • Dolazi li opcija uplate/isplate s mobilnom aplikacijom?
 • Je li način plaćanja jednostavan za korištenje i ima li pouzdanu korisničku podršku koja poboljšava njegovu upotrebljivost?

Prije nego što njemački lutrijski igrač odluči koristiti određeni sustav plaćanja, trebao bi proći kroz uvjete i odredbe svoje lutrijske stranice u vezi s njegovom upotrebom.

Načini plaćanja u Njemačkoj
FAQ

FAQ

Koje su neke od najuspješnijih lutrija u Njemačkoj?

Lutrija 6 aus 49, koju većina ljudi poznaje kao njemački lutrija, ostaje jedna od najstarijih, najpopularnijih i unosnih lutrija u ovoj zemlji. Milijuni Nijemaca kupuju ulaznice kako bi okušali sreću. Ostale nadaleko poznate lutrije u ovoj europskoj zemlji su Eurojackpot, Spiel 77, Powerball i El Gordo.

Postoji li nešto što njemački igrač može učiniti da dobije na lutriji?

Iako igrači na lutriji u Njemačkoj ne mogu stvoriti savršenu strategiju kojom bi obećali dobitak, postoji nekoliko savjeta koje mogu uzeti u obzir kako bi povećali svoje šanse da kući ponesu velike jackpotove. To uključuje ulaganje u više listića i odabir nepopularnih lutrijskih igara.

Zašto Nijemci uživaju u lutriji?

Većina kladioničara koji žive u Njemačkoj ne mogu se zasititi lutrije jer je vrlo uzbudljivo i lako igrati.

Kada je najbolje vrijeme za njemačke igrače da igraju lutriju?

Najrazumnije vrijeme za Nijemce da kupuju srećke je kada su jackpotovi masivni. Unatoč tome, vrijedi napomenuti da to stvara lutriju, povećava konkurenciju i mogućnost dijeljenja nagrade s drugim sudionicima.

Kako ljubitelji lutrije mogu odabrati najprikladnije sustave plaćanja za sebe?

Igrači na lutriji u Njemačkoj mogu pronaći najbolje načine plaćanja pazeći na izvrsne značajke kao što su sigurnost, brzo vrijeme obrade, niske naknade za usluge/bez naknada za usluge i vrhunski tim za korisničku podršku.

FAQ