Kompletan popis 10 PayPal lutrijskih stranica 2024

PayPal je među najsigurnijim i najbržim načinima online plaćanja. Prihvaća ga nekoliko online lutrijskih stranica kao što su Megarush i Crazy Lottos. Osnovan prije petnaest godina, PayPal je jedan od najučinkovitijih e-novčanika i ima milijune registriranih korisnika diljem svijeta. Igrači mogu koristiti PayPal za kupnju lutrijskih listića, klađenje, uplate i isplate. Također je prilično jednostavno otvoriti PayPal račun.

Zahtijeva jednostavne osobne podatke i može se obaviti online. Cijeli proces ne traje više od nekoliko minuta. Iako je široko popularan, važno je provjeriti prihvaća li lutrijska web stranica Paypal prije igranja na njoj.

Kompletan popis 10 PayPal lutrijskih stranica 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Kako napraviti depozit na PayPal-u

Najbolje lutrijske stranice omogućuju kockarima da uplate depozite koristeći PayPal sustave. Proces je brz, jednostavan i siguran od većine pružatelja usluga e-novčanika. Prvo, igrač mora imati aktivan PayPal račun sa sredstvima.

Za nadoplatu web-mjesta za online lutriju, igrači se trebaju prijaviti na svoj račun i otići na opciju blagajne s izbornika. Zatim biraju opciju PayPal iz dostupne opcije depozita.
Sljedeće je preusmjeravanje na sigurni PayPal sustav, što će zahtijevati od njih da se prijave na svoj Paypal račun.
Zatim unose iznos depozita i potvrđuju da je proces depozita dovršen.

Povezivanje PayPal-a s bankom

  • Davatelja je moguće povezati s bankovnim računom. Na vrhu stranice odaberite novčanik. Zatim odaberite opciju "Poveži bankovni račun i odaberite svoju registriranu banku.
  • Igrači mogu odabrati "Ne vidite svoju banku?" na dnu ako nije dostupan na popisu. Povezivanje s bankom može se izvršiti trenutno online ili ručno u bankovnoj sali.
  • Igrači mogu izvršiti izravni depozit kod davatelja usluga klikom na karticu novčanika i odabirom opcije 'Transfer Money'. Zatim biraju opciju 'dodaj novac na svoj saldo'.
  • Zatim trebaju odabrati svoju banku i dodati iznos koji žele prenijeti. Na kraju, kliknu 'Dodaj' i čekaju 3-5 dana na sredstva.
  • Odobreni dnevni limit depozita od strane pružatelja usluga je 5000 USD.

Polog se također može izvršiti putem aplikacija za mobilne telefone ili preglednika. Ovo je najpopularnija metoda koju koriste korisnici PayPal-a danas, kako u online kupnji lutrijskih listića, tako i u običnim transakcijama.

Kako izvršiti isplatu putem PayPala

Lako je primati isplate lutrije na PayPal račun. To je moguće nakon primanja dobitaka na račun lutrije. Na kartici 'blagajnik', dobitnik lutrije odabire opciju 'PayPal'.

Zatim unose iznos koji žele podići, a zatim e-mail adresu povezanu s njihovim PayPal računom. Transakcija je uspješna nakon potvrde transakcije. Također se može zatražiti i povezati PayPal debitnu ili kreditnu karticu s njihovim lutrijskim stranicama.

Nakon što se prijave na račun davatelja usluge, odlaze na opciju novčanika i odabiru 'Transfer Money'. Zatim biraju opciju 'prijenos na vašu banku'. Zatim odaberu svoju banku za polaganje povučenih sredstava i kliknu na nastavak. Unesite minimalni iznos, kliknite dalje, provjerite zahtjev za prijenos i odaberite "Prenesi odmah"

Ograničenje povlačenja

Dnevno ograničenje isplate kod davatelja je 5000 USD. Za obradu sredstava s pružatelja na vaš bankovni račun potrebno je 3-5 radnih dana.

Međutim, ako je potrebno više vremena da se sredstva odraze na vaš bankovni račun, možete kontaktirati korisničku podršku PayPal-a kako biste se raspitali o uzrocima uzrokovanih neugodnosti.
Jedna od najboljih stvari je to što je zgodno i jednostavno podizati sredstva na svom mobitelu.

Prvo, možete preuzeti mobilnu aplikaciju davatelja, dostupnu za iOS i Android korisnike. Zatim ćete pokrenuti jedan od načina plaćanja i podići iznos koji ne prelazi dnevni limit.

Također se možete prijaviti na račun svog davatelja usluga pomoću mobilnih web preglednika kao što su Google Chrome i Firefox i pokrenuti postupak povlačenja.

Toliko je jednostavno i učinkovito!

Sigurnost i sigurnost na PayPal-u

PayPal, renomirana platforma za online plaćanje, poznata je po svojim uzornim sigurnosnim i sigurnosnim značajkama. Dok legalno online lutrije poduzmite dodatne korake za poboljšanje zaštite financijskih podataka kockara, PayPal pruža dodatnu razinu zaštite. Tvrtka prati svaku transakciju 24 sata dnevno.

To štiti igrače od online prijevara, krađe identiteta i krađe identiteta putem e-pošte.

PayPal radi putem potvrda e-pošte i sigurnosnih ključeva. Korisnici dobivaju e-mail nakon svake bankovne transakcije. Ako nisu pokrenuli transakciju, mogu upozoriti PayPal za hitnu akciju.

Verifikacija i šifriranje na više razina

Sigurnosni ključ PayPal zahtijeva dvofaktornu autentifikaciju prilikom prijave na korisnički račun. Osim lozinke, korisnik na svoj telefon SMS-om prima privremeni sigurnosni kod radi provjere.

Takve značajke štite korisnika od prijevare od strane hakera i internetskih prevaranta. Značajka end-to-end enkripcije sprječava zaštitu korisničkih podataka i transakcija sredstava od prevaranata.

PayPal to postiže prihvaćanjem samo sigurnih veza i implementacijom pričvršćivanja ključa na iOS i Android aplikacije nakon što korisnik pristupi računu.

Prva mjera opreza pri korištenju PayPal-a je sigurna internetska veza. Druga stvar je URL traka s "HTTPS" adresom ispred naziva domene, jamstvo da je to sigurno mjesto!

Opcije korisničke podrške PayPal-a

Opcije korisničke podrške dostupne na PayPalu uključuju telefonske pozive, centre za poruke i centre za rješavanje problema. Podrška telefonskim pozivima pruža se na različitim jezicima kako bi se zadovoljile različite zemlje/regije kojima tvrtka služi. Međutim, korisnici moraju nazvati prema predviđenim rokovima.

Korisnici također mogu dobiti pomoć od tima za podršku koji radi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu podižući ulaznicu sa svojom adresom e-pošte. Međutim, to traje dulje u usporedbi s telefonskim pozivima.

Centri za rješavanje omogućuju korisnicima prijavu problema ili praćenje neriješenog problema.
PayPal tim za podršku dostupan je putem sljedećih telefonskih brojeva:

  • (402) 935-7733 za neovlaštene pogreške
  • 888-221-1161

Potrebno je kontaktirati PayPal tim za podršku jer su dostupni 24/7. Oni cijene svoje klijente i pružaju im potrebnu podršku. Na primjer, dodijele broj ulaznice nakon što ih kontaktiraju i dodijele člana koji će pomoći u rješavanju problema.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak