Kompletan popis 10 Revolut lutrijskih stranica 2024

Revolut je tvrtka za financijsku tehnologiju sa sjedištem u Londonu, Engleska. Nikolay Storonsky i Vlad Yatsenko osnovali su način plaćanja 2015. On pruža debitne kartice, virtualne kartice, kriptovalute i druge usluge putem svojih računa. Tvrtka se brzo razvijala i etablirala se među vodećim igračima u online plaćanju lutrije. Skupio je milijune korisnika koji svakodnevno koriste način plaćanja. To mu je donijelo procjenu od 1,7 milijardi dolara, što ga svrstava među najveće svjetske fintech jednoroge. Povrh toga, od 2021. godine tvrtka je imala preko 2000 zaposlenih.

Kompletan popis 10 Revolut lutrijskih stranica 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

O Revolutu

Među najpopularnijim značajkama načina plaćanja je mogućnost da na korisničkom računu imaju različite valute, što znači da mogu birati hoće li platiti u GBP, EUR, USD ili bilo kojoj od ostalih 28 valuta koje usluga trenutno podržava, uključujući kriptovalutu. Nakon što korisnici provjere svoj identitet, to je relativno jednostavan postupak.

Postoji preko 18 milijuna osobnih korisnika u više od 30 zemalja, uključujući SAD, Japan i Australiju. To znači više od 30 različitih valuta u aplikaciji. Sadrži mobilnu aplikaciju za projiciranje i praćenje potrošnje po kategoriji, trgovcu i zemlji. Korisnici također mogu koristiti program za uspostavljanje ograničenja potrošnje.

Kako napraviti depozit kod Revoluta

The način plaćanja udružio se s nekim od najvećih pružatelja online lutrije, koji su to brzo prihvatili kao svoju opciju plaćanja. Korisnici mogu naručiti Revolut karticu za različite online transakcije ili mogu nastaviti koristiti digitalni oblik svoje kartice odmah sa svog telefona.

Postupak za uplatu Revolut metode na online lutriji je jednostavan. Za početak treba potražiti kasino koji prihvaća kreditne kartice kao oblik plaćanja. Ovisno o premium paketu koji se želi pridružiti, mogu biti naknade povezane s registracijom računa. Korisnicima je, s druge strane, potreban samo osnovni paket računa za uplatu kod bilo kojeg operatera online lutrije. Ovaj paket je dostupan besplatno.

Polaganje putem aplikacije

Da bi se pridružio Revolutu, korisnik prvo mora preuzeti aplikaciju. Zatim će unijeti svoj telefonski broj, stvoriti lozinku, a zatim potvrditi svoj identitet pomoću šesteroznamenkastih koda koji su im dostavljeni na telefon. No, korisnici moraju potvrditi svoj identitet navođenjem službenog imena, datuma rođenja, kućne adrese i e-pošte prije nego što uplate 10 dolara ili više.

Nadopuna računa može se izvršiti povezivanjem na drugi postojeći bankovni račun istog korisnika i unosom podataka o kreditnoj kartici. Naime, korisnik se može odlučiti između običnog ili premium računa sve dok plaća potrebnu naknadu. Osim toga, od njih će se tražiti da dostave selfie fotografiju i jasnu kopiju svoje osobne iskaznice ili putovnice radi dokazivanja identiteta.

Revolutova kompatibilnost s VISA-om i MasterCard karticom jedna je od njegovih najatraktivnijih značajki. Broj web stranice za online lutriju koji prihvaćaju Revolut kao način plaćanja svakim danom raste, dajući igračima dodatne mogućnosti na izbor. Kako bi izvršili izravni depozit koristeći Revolut, igrači idu na odjeljak plaćanja na svojoj web stranici i odabiru Revolut karticu.

Plaćanje VISA/MasterCard karticom

Osim toga, mogu odabrati VISA ili MasterCard kao način plaćanja ako je povezan s njihovim Revolut računom. Unesite iznos depozita, broj korisničke kartice, ime i CVC kod. Prije bilo kakvog prijenosa novca, treba provjeriti postoji li zahtjev za minimalnim depozitom. Nakon što korisnik potvrdi transakciju, imat će svoj Revolut kredit za korištenje u online kockarnicama. Korisnici mogu zamijeniti svoje valute za Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash ili XRP na ovoj mjenjačnici kriptovaluta.

Kako izvršiti povlačenje s Revolutom

Dok koriste način plaćanja na većini online lutrijskih stranica, korisnici moraju uplatiti depozite s Revolut Paymentsom kako bi mogli pristupiti i povući koristeći isti sustav. Stoga se korisnici koji planiraju koristiti ovu metodu za isplate na lutriji također moraju držati istog načina plaćanja za polaganje.

Vrijeme za isplate lutrije na nekim web stranicama za lutriju nije trenutno. Ali korisnici i dalje mogu pronaći one online lutrijske stranice koje im omogućuju isplatu novca istog dana. Nekoliko web-mjesta obavlja sigurnosne provjere kako bi osiguralo da su sredstva uplaćena na prave račune.

Za podizanje, korisnici pronalaze odjeljak "Blagajna" na web stranici za online lutriju. Zatim odabiru Revolut kao metodu povlačenja. I na kraju, unesite podatke Revolut kartice i dovršite transakciju. Isplata uglavnom traje između tri i šest radnih dana. Neka kockarnica, međutim, dopuštaju trenutno povlačenje isplata s Revolutom. Imaju dodatne uvjete koje treba ispuniti. Osim toga, veća je vjerojatnost da će korisnici koji se pretplate na premium pakete imati koristi od ove opcije.

Naknade za povlačenje

Prilikom povlačenja novca s online lutrijskih stranica iznad određenog limita, naplaćuje se naknada od 2%. Isplate do 200 dolara su besplatne, nakon čega se naplaćuju uz naknadu od 2 posto. Tu je i naknada od 0,5 posto za transakcije koje prelaze mjesečni limit od šest tisuća eura u svim valutama. Korištenjem Revolut kartice podizanje novca na bankomatu je besplatno u većini regija, tako da korisnicima neće biti pretjeranih troškova.

Sigurnost i sigurnost u Revolutu

Revolut je poznat po svojim sigurnosnim mjerama za svoje korisnike. Način plaćanja daje korisnicima potpunu kontrolu nad svojim financijama tako da mogu vidjeti sve odlazne i sve sumnjive transakcije. Povrh toga, za korisnike povezane s Visom i MasterCardom ima sve njihove dodatne sigurnosne mjere. Korisnici su također zaštićeni od prevare tijekom korištenja načina plaćanja jer mogu zamrznuti svoje kartice i kontaktirati korisničku podršku putem chata uživo ili automatizirane telefonske linije za blokiranje kartica. Također mogu zamrznuti svoje kartice.

Način plaćanja je popularan jer koristi algoritme za otkrivanje bilo kakve aktivnosti koja uključuje prijevaru ili drugo nezakonito ponašanje. Za razliku od drugih bankovnih sustava, njihovi algoritmi automatski obustavljaju račune dok jedan od njihovih agenata za usklađenost ne procijeni situaciju.

Davatelj usluga ima bankarsku licencu Europske središnje banke i podnio je zahtjev za bankovnu licencu u Ujedinjenom Kraljevstvu. To je puna banka neke druge zemlje, ali ne u Ujedinjenom Kraljevstvu, a to znači da je način na koji je korisnik zaštićen gotovinom drugačiji u usporedbi s glavnim bankama i drugim digitalnim bankama. No, korisnici bi trebali biti svjesni da će u slučaju nesolventnosti Revoluta moći potraživati svoja sredstva s ovog odvojenog računa u drugoj banci, gdje su sredstva klijenata zaštićena.

Revolut opcije korisničke podrške

Lako je stupiti u kontakt s Revolutom jer oni jako cijene svoje kupce. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno. Međutim, korisnici koji imaju premium pakete dobivaju prioritetnu podršku. Revolutova korisnička služba dostupna je unutar aplikacije. Sve što trebate učiniti je jednostavno dodirnuti ikonu za pomoć i kliknuti veliki upitnik unutar mjehurića.

Ovo predstavlja pomoć odjeljka FAQ za manje probleme. Veliki problemi mogu zahtijevati od njih da stupe u kontakt s korisničkom podrškom. Također se može zatražiti razgovor u stvarnom vremenu s predstavnikom korisničke službe na njihovoj web stranici ili ih mogu nazvati.

Korisnici također mogu blokirati svoje kartice pozivom na automatiziranu telefonsku liniju ili u aplikaciji u bilo koje vrijeme. Broj im pomaže da privremeno blokiraju svoju karticu u slučaju da se ukaže potreba, a nudi i snimljene podatke. Njihove stranice na društvenim mrežama također će biti od velike pomoći korisnicima.

Osim toga, korisnici mogu koristiti treću stranu, Resolver. To je besplatna usluga rješavanja pritužbi koja povezuje britanske kupce izravno u kontakt s bilo kojim pružateljem usluga za korisnike koji tada mogu riješiti svoje probleme. Podrška je dostupna za Revolut, gdje korisnicima pružaju sve potrebne informacije za pokretanje i upravljanje bilo kojim problemom.

Kontakt podaci

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak