Kako dobiti na lutriji sedam puta

Vijesti

2022-02-15

Kažu da munja ne udara dvaput na isto mjesto. Pa kako je onda moguće da netko na lutriji dobije ne jednom, ne dvaput, nego rekordnih SEDAM puta?

Kako dobiti na lutriji sedam puta

Ovo je bila stvarnost za čovjeka s Floride Richarda Lustiga. U razdoblju od dvije godine osvojio je sedam puta na državnoj lutriji, s ukupnim nagradnim fondom od 1.047.060,50 dolara. S obzirom na to da je prije uspjeha na lutriji bio u dugovima, može se reći da su ti dobici promijenili život.

Ove pobjede nisu se dogodile preko noći

Igrao je više od dvadeset godina prije nego što je postigao uspjeh. Lustig navodi da se morate posvetiti dobitku, a igranje lutrije tretirajte kao posao – za to je potrebno vrijeme i trud.

Lustig je odlučio objaviti svoju pobjedničku strategiju u svojoj knjizi "Naučite kako povećati svoje šanse za dobitak na lutriji". Ovdje iznosi alate koje je razvio tijekom godina igranja na lutriji, a koji su mu pomogli u postizanju njegovih ciljeva - dobitka.

Savjeti za pobjedu na lutriji 7 puta

Neki od njegovih savjeta koji su izneseni u njegovoj knjizi i koji se usredotočuju na stavljanje izgleda u vašu korist su sljedeći:

Ne kupujte srećke novcem koji nemate. Lustig navodi da nikada ne smijete koristiti sav svoj novac, ili na primjer, novac za stanarinu ili namirnice, na srećke.

Oformite lutrijski sindikat. Grupiranje s nekim prijateljima i obitelji znači da možete kupiti veliku količinu ulaznica i povećati svoje šanse za pobjedu. To će, međutim, značiti da morate podijeliti novčanu nagradu, ali ovo je novčana nagrada koju možda ne biste imali da niste osnovali sindikat.

Igrajte manje popularne lutrije s manje igrača. To će značiti da ćete imati manje konkurenata i povećati vaše šanse za pobjedu. Možete koristiti web-mjesto kao što je lottoranker.com da vam pomogne pronaći pravu igru za vas.

Ne slijedite gomilu. Poput gornjeg savjeta, ključ je paziti na manje popularne igre s manje igrača. Tamo gdje je u igri veliki jackpot, tisuće ljudi će igrati istu igru, smanjujući vaše šanse za veliki dobitak.

Istražite. Provjerite jeste li istražili i igre koje želite igrati i brojeve koje želite koristiti. Potražite koji su pobjednički brojevi bili povijesno i to će vam dati naznaku jesu li odabrani brojevi mogli biti dobitni brojevi. To će potrajati, ali će se sigurno isplatiti i jedan je od ključnih načina koji može rezultirati uspjehom.

Nemojte birati brzi odabir. Radije odaberite svoje brojeve na temelju istraživanja prethodno uspješnih brojeva, kao što je gore istaknuto. Brzi odabir će vam dati brojeve na temelju bez obrasca ili povijesti pobjeda, a vjerojatnije je da će vam dati uzastopne brojeve, što Lustig također ne savjetuje.

Držite se svojih brojeva. Nemojte odustati od svojih brojeva samo zato što s njima niste pobijedili prvi put u upotrebi. Strpljenje je ključno. Ako pitate mnoge uspješne dobitnike lutrije, oni će vam reći da imaju postavljen izbor brojeva s kojima redovito igraju. Ako birate različite brojeve svaki tjedan, vaše šanse za uspjeh se smanjuju. Držanje istih brojeva daje veće šanse za uspjeh, pogotovo ako ste ih odabrali na temelju istraživanja, jer će ti brojevi na kraju morati biti dobitni brojevi!

Ako ste redoviti igrač lutrije, zašto ne biste pokušali iskoristiti Lustigove preporuke i provjeriti možete li biti sljedeći višestruki dobitnik lutrije.

Najnovije vijesti

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7

Vijesti