Vijesti

April 18, 2024

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 17. travnja s jackpotom od 78 milijuna dolara

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Iščekivanje je dostiglo vrhunac kada je Powerball jackpot skočio na nevjerojatnih 78 milijuna dolara za izvlačenje u srijedu, nakon niza izvlačenja bez dobitnika jackpota. Privlačnost pozamašnog jackpota tjera ljubitelje lutrije da bruje i sanjaju što bi se moglo dogoditi ako drže dobitni listić za izvlačenje 17. travnja.

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 17. travnja s jackpotom od 78 milijuna dolara

Na rasporedu u 23:00 ET, pobjednički brojevi će odrediti postoji li sretni dobitnik ili će se jackpot popeti još više. Za one koji se odluče za paušalnu isplatu, iznos za ponijeti kući je super 36,5 milijuna dolara nakon oporezivanja, što ga čini događajem koji će promijeniti život.

  • Powerball jackpot dosegao je impresivnih 78 milijuna dolara.
  • Dobitni brojevi za izvlačenje 17. travnja bit će ažurirani nakon izvlačenja.
  • Jackpot dobitci mogu se odlučiti za paušalnu isplatu od 36,5 milijuna dolara nakon poreza.

Ključni detalji

Dok čekamo otkriće, evo kako se možete uključiti u akciju za priliku za veliki dobitak uz Powerball:

Da biste ugrabili kartu za Powerball, koja košta samo 2 USD, mjesto koje trebate posjetiti je vaša lokalna trgovina, benzinska postaja ili trgovina mješovitom robom. U odabranim državama digitalno doba dopušta kupnju karata putem interneta, dodajući dodatni sloj pogodnosti.

Odabirom vaših brojeva zabava počinje. Odabrat ćete pet bijelih kuglica (u rasponu od 1 do 69) i jednu crvenu Powerball (u rasponu od 1 do 26). Ako se osjećate sretnim, ali to želite prepustiti sudbini, opcija "Brzi odabir" omogućuje računalu da odabere vaše brojeve.

Ne zaboravite na opciju Power Play za dodatnih $1, koja povećava dobitke nagrada koji nisu jackpot za 2X do 10X. Izvlačenja se održavaju svakog ponedjeljka, srijede i subote navečer. Ako nitko ne osvoji jackpot, on raste, čineći sljedeće izvlačenje još uzbudljivijim.

Kako kupiti ulaznice

Osobna kupnja ulaznica može se izvršiti na raznim lokacijama, uključujući benzinske postaje, trgovine i trgovine mješovitom robom. Neke zračne luke čak nude lutrijske karte za one koji su u pokretu.

Za digitalno iskustvo, Jackpocket, službeni kurir digitalne lutrije mreže USA TODAY, omogućuje online kupnju u nekoliko američkih država i teritorija. Ova aplikacija ne samo da vam omogućuje odabir brojeva, već i postavlja vašu narudžbu, prikazuje vaš listić i pomaže vam prikupiti dobitke, sve iz udobnosti vašeg telefona ili računala.

Završne misli

Kako Powerball jackpot nastavlja rasti, san o tome da preko noći postanete milijunaš postaje sve primamljiviji. Bilo da ste iskusni igrač lutrije ili prvi put odlučujete baciti šešir u ring, ovaj bi izvlačenje moglo promijeniti sve. Pratite dobitne brojeve i provjerite hoće li vam sreća ovoga puta biti naklonjena.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Limbo lutrije: dobitnici čekaju nagrade usred novih pravila nacionalne lutrije
2024-04-30

Limbo lutrije: dobitnici čekaju nagrade usred novih pravila nacionalne lutrije

Vijesti