Vijesti

April 23, 2024

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Iščekivanje raste kako Powerball jackpot raste na nevjerojatnih 115 milijuna dolara, a u posljednjem izvlačenju nema pobjednika za glavnu nagradu. Dok oni koji se nadaju diljem zemlje drže fige, spremni smo vam donijeti dobitne brojeve za izvlačenje 22. travnja čim budu objavljeni.

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Ako večeras sretne dobitnika jackpota i odluči se za paušalnu isplatu, na raspolaganju je super više od 53 milijuna dolara, prema izjavi lutrije.

Pratite nas dok vas obavještavamo o dobitnim brojevima za dugo očekivano izvlačenje Powerballa u ponedjeljak, 22. travnja.

Ključni zaključci:

  • Powerball jackpot dosegnuo je preko 100 milijuna dolara nakon nedavnih izvlačenja bez dobitnika glavne nagrade.
  • Dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja bit će podijeljeni ovdje odmah nakon izvlačenja oko 23:00 ET.
  • Opcija paušalnog iznosa za dobitnika jackpota mogla bi značiti nošenje više od 53 milijuna dolara.
  • Ulaznice za Powerball dostupne su kod lokalnih prodavača ili online u odabranim državama putem Jackpocketa, službene dostave digitalne lutrije mreže USA TODAY.

U potrazi za jackpotom od 115 milijuna dolara, igrači moraju otići do najbliže trgovine, benzinske crpke ili prodajnog mjesta kako bi ugrabili listić za Powerball od 2 dolara. Za one u državama sudionicama, online kupnja je opcija putem Jackpocketa.

Za ulazak odaberite šest brojeva: pet bijelih kuglica (1-69) i jednu crvenu Powerball (1-26). Za dodatni dolar, opcija Power Play može značajno povećati dobitke nagrada koje nisu jackpot, s množiteljima u rasponu od 2X do 10X.

Opcija "Brzi odabir" omogućuje računalu da nasumično odabere vaše brojeve, što je potencijalno najlakši način da postanete multimilijunaš.

Zapamtite, Powerball izvlačenja su triput tjedno: ponedjeljkom, srijedom i subotom navečer. Sa svakim izvlačenjem bez dobitnika jackpota, nagradni fond se zgušnjava, povećavajući uloge i snove milijuna.

Za one koji su spremni okušati svoju sreću, ulaznice su široko dostupne, a za pristup koji poznaje tehnologiju, Jackpocket nudi digitalni pristupnik vašim željama za Powerball, koji vrijedi u brojnim američkim državama i teritorijima.

Ostanite s nama dok vam donosimo najnovije informacije o ovom rastućem jackpotu, uključujući dobitne brojeve i sve nove milijunaše iz izvlačenja Powerballa 22. travnja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Limbo lutrije: dobitnici čekaju nagrade usred novih pravila nacionalne lutrije
2024-04-30

Limbo lutrije: dobitnici čekaju nagrade usred novih pravila nacionalne lutrije

Vijesti