Najbolji Bingo 5 Lutrija u 2024

Bingo 5 popularna je zabava među japanskim igračima. No, za razliku od najboljih online lutrija u drugim zemljama, kod nas nije baš popularna jer je bila među oblicima kockanja koji su donedavno bili zabranjeni. Ali, uglavnom, popularnost online lutrijskih igara brzo dobiva na značaju, a Bingo 5 zauzima središnje mjesto.

Što je Bingo 5? Bingo 5 je u biti lutrija s osam brojeva. Iako naziv sugerira da je to "5", to ne znači nužno da igrači mogu odabrati skup od pet brojeva. Umjesto toga, svaki listić ima devet kvadrata sa skupom od pet brojeva po redu. Igrači moraju odabrati broj iz svakog polja, osim iz onog u sredini s oznakom "Slobodno"

Gdje kupiti tikete za Bingo 5
Gdje kupiti tikete za Bingo 5

Gdje kupiti tikete za Bingo 5

S rastućim interesom za igru, ne iznenađuje da su kladioničari također zabrinuti oko mogućnosti kupnje karata. Kao i većina internetskih lutrija danas, Bingo predstavlja dvije glavne mogućnosti kupnje listića – online i lutrijske šaltere.

Brojači lutrije, za početak, sinonim su za igru Bingo 5. Igrači moraju posjetiti samo zemaljski šalter lutrije i kupiti listić ili listić.

Odmaknuvši se od konvencionalne kupnje ulaznica, igrači sada mogu kupiti online srećke sa službene web stranice lutrije. Za online kupnju, igrači se moraju registrirati na službenoj web stranici, dajući svoje osobne podatke i podatke o plaćanju.

Gdje kupiti tikete za Bingo 5
Povijest Binga 5

Povijest Binga 5

Iako je Japan poznat po mnogim stvarima, tehnologiji, drevnim kulturama i kuhinji, nema puno o tome lutrijske igre. No, iza kulisa, Japanci već nekoliko stoljeća igraju igre na sreću.

U prošlosti su lutrije organizirale vjerske ustanove, a pobjednici su dobivali amajlije koje su predstavljale bogatstvo i sreću. Brzo naprijed, današnji igrači lutrije dobivaju širok raspon nagrada. Ovdje je kratka povijest lutrije Bingo 5(JP).

Bingo 5 je relativno nova igra među Japancima. Ova tjedna lutrija koja održava svoje lutrije svake srijede objavljena je 3. travnja 2017. Ovu lutriju vodi Mizuho Financial Group, koja također prikazuje službene rezultate lutrije.

Međutim, u vezi s prošlim pobjednicima igre i iznosima dobitaka, organizatori ili Mizuho ne nude službene podatke na svojoj web stranici, mizuhobank.co.jp.

Što se tiče načina igre Bingo 5, nije bilo značajnih promjena tijekom godina – odaberite jedan broj u osam polja svake igre i pričekajte izvlačenje. Dok su igrači u prošlosti morali kupovati ulaznice u fizičkim trgovinama, današnjim igračima omogućena je fleksibilnost i pogodnost online igranja.

Povijest Binga 5
Je li Bingo 5 legalan za igranje?

Je li Bingo 5 legalan za igranje?

Legalnost igre Bingo 5 obično je česta briga među kockarima. Ova zabrinutost često proizlazi iz činjenice da je većina oblika kockanja zabranjena u Japanu godinama. Kao rezultat, sportsko klađenje a lutrije su u biti bile glavne opcije dostupne igračima u prošlosti.

Bingo 5 je u svom osnovnom obliku kategoriziran kao lutrija. Kao takav, Bingo 5 direktno spada u popis zakonski dopuštenih oblika kockanja. Japanski igrači stoga ne bi trebali imati razloga za brigu kada igraju ovu igru. Osim toga, činjenica da je povezan s Mizuho Financial Group dodatno naglašava njegovu zakonitost.

Je li Bingo 5 legalan za igranje?
Kako igrati Bingo 5

Kako igrati Bingo 5

Igranje Binga 5 trebalo bi biti jednostavno, čak i za početnike. Međutim, igranje igre ponekad može biti zbunjujuće. Da bi razumjeli kako igrati ovu lutriju 'jednostavnu za igranje', igrači moraju znati kako igra funkcionira.

Bingo 5 ima devet polja, osam s brojevima i jedno slobodno. Devet kvadrata sadržano je u tri retka i tri stupca, tvoreći veći kvadrat koji obuhvaća manje numerirane kvadrate.

Središnji kvadrat nije numeriran (BESPLATNO), dok ostali kvadrati sadrže pet uzastopnih brojeva redom. Kao takav, svaki vlasnik srećke na mreži želi odabrati brojeve koji čine što je moguće više redaka.

Bingo 5 Metoda/ Pravila

Od devet kvadrata, igračev je cilj napraviti točna predviđanja, izražena linijama. Igra ima ukupno 8 linija, tri okomite, tri vodoravne i dvije dijagonale. Ako igračev broj prijave odgovara broju izvlačenja na lutriji, uključujući besplatnu kutiju u sredini, on osvaja prvu nagradu. Ipak, evo nacrta nekih mogućih scenarija pobjede:

 • Osam linija usklađenih za kvalifikaciju za prvu razinu nagrade (jackpot)
 • Šest usklađenih redaka kvalificira se za drugu razinu nagrade
 • Pet linija koje se podudaraju da bi se kvalificirale za treću razinu nagrade
 • Četiri retka odgovaraju četvrtoj nagradnoj razini
 • Tri horizontalno usklađena retka kvalificiraju se za petu razinu nagrada
 • Dva retka su se podudarala da bi se kvalificirala za šestu razinu nagrada
 • Jedna linija se podudara kako bi se kvalificirala za sedmu razinu nagrada
Kako igrati Bingo 5
Koje su šanse za dobitak Bingo 5?

Koje su šanse za dobitak Bingo 5?

Svaki igrač koji želi igrati Bingo 5 nesumnjivo bi bio zainteresiran za izglede za pobjedu. Većina igrača je uvučena u lutriju s impresivnim koeficijentima, ali to ni na koji način ne utječe na njihove šanse za dobitak. Dobitak Binga 5 prvenstveno je stvar sreće.

Igrači zapošljavaju različite strategije nagnuti vagu u svoju korist. Neki bi mogli odabrati često birane brojeve, dok bi se drugi odlučili za značajku brzog odabira (QP). U svakom slučaju, korištenje brzog odabira ili ručno ne mijenja vjerojatnosti. Ipak, ovo je vjerojatnost osvajanja nagrada na lutriji Bingo 5:

 • Prva nagrada (8 redaka) – 1/390.625
 • Druga nagrada (6 redaka) – 1/24.414
 • Treća nagrada (5 redaka) – 1/8.138
 • Četvrta nagrada (4 retka) – 1/2.035
 • Peta nagrada (3 retka) -1/313
 • Šesta nagrada (2 retka) – 1/59
 • Sedma nagrada – (1 red) 1/7

Dok su vjerojatnosti u biti konstantne, novčana nagrada za odgovarajuće razine često varira ovisno o broju pobjednika. Na primjer, manji broj dobitnika mogao bi vidjeti iznos dobitka prilagođen naviše, dok bi veći broj dobitnika smanjio dobitak.

Koje su šanse za dobitak Bingo 5?
Opcije isplate ako osvojite Bingo 5

Opcije isplate ako osvojite Bingo 5

Opcije isplate dostupne svakom igraču koji ima listić Bingo 5 uključuju:

 • Prva nagrada – 5.556.200 JPY
 • Druga nagrada – 300.000 JPY
 • Treća nagrada – 45.000 JPY
 • Četvrta nagrada – 18.200 JPY
 • Peta nagrada – 2.500 JPY
 • Šesta nagrada – 700 JPY
 • Sedma nagrada – 200 JPY

Što se tiče isplata, Bingo 5 se oslanja na linije, a ne na pogađane ili odabrane brojeve. Na primjer, točan odabir u gornjem lijevom, srednjem lijevom i donjem desnom kutu ne kvalificira se za pobjedu jer ti izbori ne čine liniju.

Opcije isplate ako osvojite Bingo 5
Savjeti i trikovi za igranje Binga 5

Savjeti i trikovi za igranje Binga 5

Dobitak na lutriji Bingo 5 može biti težak zadatak, ali to ne znači da se igrači smatraju nemoćnima kada preokrenu vagu u svoju korist.

Igrači lutrije nedvojbeno nisu imuni na lutrijske savjete koji ne funkcioniraju. Pa, budući da ne postoji poznati način na koji igrač može točno predvidjeti brojeve izvučene u tjednom izvlačenju Bingo 5, igrači bi barem trebali ostati realni kada traže glavni dobitak.

Uz to, evo nekoliko savjeta za igrače online lutrije koji mogu povećati njihove šanse za dobitak:

 • Odaberite brojeve nasumično i izbjegnite iskušenje smišljanja "pametnog" uzorka
 • Upotrijebite značajku brzog odabira dok ispunjavate svoj online lutrijski listić online
 • Često birajte "rijetko odabrane" brojeve, ne da biste poboljšali šanse, već da biste dobili punu isplatu

Što se tiče korištenja trikova i dobivanja "ispred krivulje", još uvijek nema poznatih trikova za igranje Bingo 5 online. Međutim, za razliku od najboljih internetskih lutrija i igara s brojevima, postoje slučajevi kada će jednostavno pogađanje dva broja uspostaviti liniju, što u konačnici poboljšava njihove šanse. I tako, najpoznatiji trik je igrati često i odgovorno.

Savjeti i trikovi za igranje Binga 5