Najbolji Joker Lutrija u 2023

Joker je popularna i uzbudljiva lutrija, dostupna u različitim zemljama diljem Europe. To je dobro poznata i voljena igra koja postoji već dugi niz godina. Tri takve zemlje koje trenutno imaju lutriju Joker su Mađarska, Rumunjska i Danska. Igrači biraju 5 brojeva i 6. "Joker" broj za igru. Jackpotovi mogu biti ogromni - nagrada se neprestano prebacuje dok se ne nađe pobjednik. Zahvaljujući razvoju online lutrijskih igara, možete kupiti ulaznice za online igranje Jokera za igre Joker u Mađarskoj, Rumunjskoj i Danskoj s brojnih mrežnih resursa, kao što su multilotto.net, thelotter.com i danskelotto.com.

Ako želite igrati Joker online, a vaša zemlja nema web-stranicu za igranje Jokera online, najprije ispitajte možete li igrati na stranoj web stranici na temelju vaših lokalnih zakona. To se može učiniti istraživanjem kako kupiti kartu za Joker online u vašoj relevantnoj zemlji.

Najbolji Joker Lutrija u 2023
Povijest Jokera
Povijest Jokera

Povijest Jokera

Igra Joker se u Rumunjskoj može igrati od 2000. U ožujku 2022. Joker Rumunjska imao najveću nagradu od preko 6,7 milijuna eura.

U Danska, danski par nedavno je osvojio 80 milijuna eura, a njihovi izgledi za osvajanje takve nagrade bili su jedan prema 6 724 520 Mađarska, Joker lutrija postoji od 1993. godine i jedna je od najpopularnijih igara domaće lutrije.

Je li Joker legalno igrati?

Da, Joker lutrija je definitivno legalna lutrija, a igrači mogu bez problema sudjelovati znajući da je igra legalna i pravilno nadzirana. S tim u vezi, pri kupnji ulaznice putem interneta samo pripazite da kupujete na renomiranoj lutrijskoj stranici koja je u skladu s vašim lokalnim zakonima i propisima.

Povijest Jokera
Kako igrati Joker online

Kako igrati Joker online

Joker je jednostavna i jasna igra za igranje. Na jednoj od provjerenih web stranica za kupnju lutrije koja se primjenjuje u vašoj zemlji, jednostavno odaberite pet brojeva od 45 brojeva, zajedno sa šestim brojem (koji je Joker) od 20 brojeva. Joker je u osnovi "Powerball". Kako ćete odabrati svoje brojeve ovisi o vama - možete koristiti svoj rođendan, sretne brojeve ili malo istražiti uzorke (pogledajte naše savjete u nastavku).

Ako niste sigurni koje brojeve odabrati, možete upotrijebiti funkciju "Quick-Pick" koja će automatski odabrati nasumične brojeve umjesto vas. Mnogi ljudi vole igrati opciju brzog biranja jer ih to sprječava da previše razmišljaju o odabiru broja, a bilo je mnogo jackpotova osvojenih korištenjem brzog odabira brojeva.

Joker možete igrati bilo koji dan u tjednu, što znači da možete odabrati svoj broj i kupiti svoj listić bilo koji dan u tjednu, a izvlačenja se odvijaju samo odabranim danima. Na primjer, u Rumunjskoj se izvlačenja Jokera održavaju četvrtkom i nedjeljom navečer, dok se u Mađarskoj i Danskoj izvlačenje održava samo jednom tjedno subotom navečer.

Kako igrati Joker online
Kakvi su izgledi za dobitak na Joker lutriji?

Kakvi su izgledi za dobitak na Joker lutriji?

Najbolji Joker izgledi

The šanse za pobjedu u igri temelje se na broju brojeva koje možete izabrati, koliko brojeva imate na izbor (u Jokeru birate 5 brojeva od 45 brojeva i jedan broj od 20 brojeva), i dodanom elementu powerball (ili u ovom slučaju , Joker). Powerball igre općenito imaju niže koeficijente, jer je statistički teže dobiti sve brojeve kao i powerball ispravan. Uz to, rezultat je da su jackpotovi često vrlo visoki zbog brojnih prevrtanja.

Kao što je već rečeno, izgledi za osvajanje Joker jackpota mogu biti od jedan prema 6 724 520.

Šanse za osvajanje sljedećeg najvećeg dobitka za pet uparenih brojeva su jedan prema 200 000, srednji dobitak od 3 broja plus Joker je jedan prema 4,031, a najniži dobitak od jednog broja plus Joker je jedan prema 56.

Isplate

Joker jackpot počinje s oko 200 000 eura, i kao što je spomenuto, povećavat će se sa svakim okretanjem, nastavljajući značajno rasti svaki put kada nema dobitnika. Postoji devet pobjedničkih kategorija i igrači mogu osvojiti nagradu čak i s jednim normalnim brojem i Joker lopticom, a nagradni fond raste za dodatne brojeve. Iznosi se razlikuju ovisno o tome koliki je ukupni jackpot, stoga svakako obratite pozornost na to koliko iznosi jackpot kada stavljate okladu.

Mogućnosti isplate

Joker lutrija isplaćuje se kao pojedinačni iznos lumo-sum (za razliku od tranši). Bez obzira na veličinu vaše nagrade, tražit ćete je izravno s web-mjesta na kojem ste se kladili, a od vas mogu zatražiti određene dokumente kako bi vam isplatili dobitak. Ovisno o zemlji u kojoj ste igrali i osvojili, nagrada može podlijegati određenim porezima, stoga je važno razumjeti te implikacije prije igranja.

Kakvi su izgledi za dobitak na Joker lutriji?
Savjeti i trikovi za igranje Joker lutrije

Savjeti i trikovi za igranje Joker lutrije

Kao i sve lutrije, Joker je čista igra na sreću. Međutim, postoje određeni savjeti i trikovi koje možete primijeniti na temelju povijesnih rezultata, a koji vam mogu pomoći da se približite velikoj pobjedi. Najviše internetske stranice lutrije pokazuju povijest prethodnih izvlačenja, kao i statistiku učestalosti izvlačenja određenih brojeva. To se naziva obrascima i "vrućim brojevima". Možete upotrijebiti ove obrasce i statistiku da vam pomognu (nadajmo se) da odaberete dobitne brojeve.

Kada je riječ o Joker brojevima, pravilo je da pokušate imati parnu kombinaciju neparnih i parnih brojeva te kombinaciju velikih i niskih brojeva, na primjer 3 niska broja i dva velika broja i obrnuto. Promjene imaju sve visoke ili sve niske brojeve samo pet posto.

Trik u tom pogledu je uzeti sve svoje brojeve i zbrojiti ih. Trebali bi biti jednaki između 86 i 144. To vam pomaže da provjerite imate li jednaku raspodjelu brojeva, a obrasci sugeriraju da izabrani brojevi u ovom rasponu čine sedamdeset posto lutrijskih jackpotova.

Igre Joker poznate su po tome što imaju "ponovljene pogotke", što znači da se broj pojavio u izvlačenju više puta zaredom. Možete pratiti ovaj trend i odabrati ponovljene pogođene brojeve u nadi da će opet biti izvučeni.

Na kraju, lako je saznati koji su "vrući" i "hladni" brojevi za vašu igru. Trenutno u rumunjskom Jokeru, 36, 9, 33, 11 i 18 su prvih 5 hladnih brojeva, a 21, 44, 37, 10 i 6 su prvih 5 vrućih brojeva, a 21 je najsretniji broj u igri.

Joker je jedan od najpopularnije loto igre s razlogom, tako da je to definitivno igra koju vrijedi isprobati ako imate priliku. Postoji toliko mnogo različitih opcija da se okušate u ovoj igri, bez obzira gdje se nalazite u svijetu, a budući da je to tako popularna igra, postoji mnogo informacija na mreži o paterima i statistikama, što vam osigurava da možete ispravno istraživati koje brojeve odabrati i time povećati svoje šanse za uspjeh.

Savjeti i trikovi za igranje Joker lutrije